Zmätočné značenie na Medenej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Dušan 21. decembra 2015

Absolútna neschopnosť úradníkov zodpovedných za riadenie dopravy v oblasti Štúrovej. Pred pár dňami bola sprejazdnená Medená medzi Štúrovou a Tobruckou ako jednosmerná ulica v smere od Štúrovej. Sú tam minimálne 3 značky jednosmernej ulice zo Štúrovej ulice. Zodpovední zabudli, že na druhom konci ulice na križovatke s Tobruckou je značka zákazu vjazdu do jednosmernej ulice zrušená reflexnou páskou (viď foto) - vodič sa nemá ako dozvedieť, že ide do jednosmernej ulice v protismere. Denne je tu množstvo kolíznych situácií - každý vodič na Medenej si myslí, že ide správne. Je 20.12. - 10:30 hod a značka stále neplatí. Dokedy budú v tomto meste fungovať úradníci nepoznajúc predpisy alebo neschopní kontrolovať svojich podriadených?

23. december 2015

Netro

toto je uplne normalne, magistrat totiz nekontroluje dopravne znacenie, ktore sa osadza (a o ktorom sa rozhoduje kazdy utorok na operativnej komisii dopravy). vitajte v blavadišu
19. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ospravedlňujem sa, že tu reagujem až teraz, značenie už bolo, samozrejme, obnovené pred niekoľkými týždňami. V princípe išlo o zodpovednosť zhotoviteľa stavby Nosného dopravného systému (električka do Petržalky), ktorý mal za povinnosť obnoviť pôvodné dopravné značenie. V tomto prípade to obnovila mestská časť, po otvorení Štúrovej ulice bude od zhotoviteľa žiadať obnovenie značenia aj na ďalších uliciach.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania