Jazero v oblasti električkovej trate do Petržalky.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Alžbeta Noháčiková 20. decembra 2015

Na "dokončenej"električkovej trati v Petržalke v oblasti Jungmannovej 20,vedľa cesty zanechali stavbári takéto jamy,ktoré majú dno z nepriepustnej horniny a v prípade dažďa tu máme jazero,ktoré tu zotrváva prakticky neustále.Obávame sa,že v lete sa stane semenišťom komárov.Prosíme o odstránenie v rámci kolaudácie!!!Jama je tu od počiatku stavby a nepomohli ani terénne úpravy.Je tam zemina,ktorá neprepúšťa vodu.V zimnom období vznikne na ceste nebezpečné klzisko !!!

09. jún 2016

Samuel

Aj keď zbytočne, pretože Magistrát dlhodobo ignoruje všetky podnety a pripomienky na nedostatky v súvislosti s projektom nosného dopravného systému v Petržalke, ale predsa to skúsim. Po povrchových úpravách lúky popri Jantárovej ceste po každom daždi ostávajú obrovské mláky, ktoré nemajú kam vsiaknuť, či odtiecť (do odtoku,...). Vďaka zasypaniu, resp. zarovnaniu výškového rozdielu medzi cestou a lúkou po daždi dokonca pravidelne dochádza k zaplavovaniu Jantárovej cesty.
10. máj 2021

Martin Uváček

Podnet dodnes neriešený. Pri dlhším daždi tu voda nevsakuje a drží sa tam niekoľko dni. Podnet treba preposlať magistrátu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania