Parkovanie pred stojiskom kontajnerov na Beniakovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Milan Zaťko 23. decembra 2015

Už niekoľkokrát som sa pokúšal riešiť problém zákazu parkovania pred smetiakovým stojiskom na Beniakovej 3 aj s návrhom na riešenie obdobne ako na celej Ulici Ľ. Fullu - obyčajná žltá čiara. Poslal som aj fotku. Tento rok som priložil aj uznesenie členskej schôdze vlastníkov bytov Beniakova 1 a 3. Teraz pred vianocami máme aktuálny stav podľa foto a kedže dotyčný odchádza spravidla po 11:00, priložím aktuálne foto aj po Vianociach, ale to sa už do smetiakového stojiska asi nebude dať vstúpiť.

23. december 2015

Michal Molčányi

Pre informáciu doplním, že VZN č. 50/1998 MČ Bratislava - Karlova Ves hovorí, že vozidlo je možné odtiahnuť "ak obmedzuje plynulosť cestnej premávky znemožňovaním odvozu domového alebo iného odpadu státím na ceste alebo chodníku pred stojiskom pre zberné nádoby a kontajnery na odpad..." Z toho vyplýva, že Mestská polícia by mala byť oprávnená proti takýmto vozidlám zasiahnuť aj bez vyznačeného zákazu zastavenia, resp. státia.
23. december 2015

Netro

mestska policia v bratislave nefunguje... ani nechce fungovat.
24. december 2015

Milan Zaťko

Takže si idem sadnúť k smetiakom veď je celkom teplo, ešte nemrzne. Budem striehnuť celú noc kto tam zaparkuje, prípadne tam budem sedieť celý týždeň a budem si robiť štatistiku kto a odkedy a dokedy tam parkoval ako mi poradil jeden sused a ak niekto v noci zaparkuje zavolám na mestskú políciu a po hodine čakania na ich príjazd sa budem hodinu dohadovať s policajtami, že tam niekto parkuje neoprávnene alebo oprávnene a ráno poviem OLO že som to nedostriehol a oni mi povedia že zasa máme smolu a oni smeti nevyvezú lebo majú jasné pokyny, síce to auto čo tam stojí odfotia, ale smeti sa hromadia ďalej. Pridám aj aktuálnu fotku z dnešného dňa. Kedy u nás začnú úrady fungovať pre ľudí ? Prečo sa dajú urobiť žlté čiary na J.Stanislava aj Ľ.Fullu ale na Beniakovej nie ? "By mala " je pojem o ničom a pre nikoho ...
26. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe podnetov občanov sme v Operatívnej komisii pre dopravné značky a dopravné značenie predložili návrh projektu organizácie dopravy, v ktorom sme navrhli vyznačenie vodorovného dopravného značenia V 12b - Plná žltá čiara. Návrh bol nedávno schválený, čakáme na vhodné poveternostné podmienky, aby bol nástrek žltej čiary trvácny.

Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
12. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bol vyriešený dňa 12.2.2016.

Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania