Výrub drevín na Gajovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení

Nie je jasna velkost zasahu. Uz boli vyrubane dva stromy.

23. december 2015

Odpoveď samosprávy

Na Gajovej ulici dochádza k orezu stromov – všetkých. Vzhľadom na stav 3 stromov bolo rozhodnuté o ich bezodkladnom výrube z dôvodu bezprostredného ohrozenia bezpečnosti a majetku.


Marcel Rapoš
referát životného prostredia

oddelenie životného prostredia, verejného poriadku a čistoty

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava

Tel.: +421 2 59 246 323
Fax.: +421 2 52 920 003
Mobil: +421 903 431 120
E-mail: [email protected]
www.staremesto.sk
23. december 2015

Jozef Szadvari

Nemyslim si, ze ta odpoved je adekvatna realnemu stavu. Tie stromy tam vydrzali x rokov a uz len za posledny rok presli testom niekolkych smrsti a pritom nepadla ziadna vacsia vetva ak si spravne pamatam. A tych smrsti bolo celkom dost tento rok. Zaroven tie tri zrezane zrovna moc nezdravo nevyzeraju. Okrem toho je to odpoved stylu mate vred na nohe? Odrezeme vam nohu.

Celkom by sa hodil posudok experta a fotky, ze to bolo nutne. A nie, ze vyrezat dalsie, lebo niekomu sa to zrovna hodi. Pani developeri snad uz chcu zacat s prestavbou bezrucky na polyfunkcny dom, ktorych tu je v Bratislave tak malo?
28. december 2015

Jimmo

p. Jozef, mohol by som vedieť aké máte vzdelanie v ohľade stromov a drevín ? Prečo automaticky znevažujete p. Rapoša a jeho rozhodnutie ?

ak Vás naozaj zaujíma stav a posudok experta, čo tak využiť zákon o prístupe k informáciam a potom sa tu k tomu vrátiť
28. december 2015

Jozef Szadvari

Preco sa pytate na moje vzdelanie v tomto smere? Nemam snad ako obcan dostat adekvatnu odpoved na to, na co sa uradu pytam (presne podla toho zakona, na ktory sa odvolavate)?

Ja si myslim, ze panovu Raposovu odpoved neznevazujem. Ta odpoved je nepostacujuca pre cca 20 ludi, ktori sa v tak vyjadrili v tom hlasovani. Pytal som sa len na fakty, kedze na mojom okoli mi zalezi. Ci musime hned vsetko brat osobne? A ano, ak to bolo z ineho dovodu ako zdravie tych stromov, tak by ma zaujimalo z akeho.

A medzi nami, mohli by ste uvadzat svoje meno.
30. december 2015

gunman

Výrub stromov

prečo sa likviduje zdravá zeleň? ktorému rovnejšiemu medzi rovnými zas vadí tieň?
31. december 2015

Jozef Szadvari

A keby som mal pokracovat vo svojich uvahach tak, to mohlo byt na popud majitela toho Volva a Porsche co akurat nahodou parkuju pod tymi troma zrezanymi stromami. Ak to bolo kvoli nemu, tak to ste mu nemohli radsej dat parkovanie hned cez ulicu, kde ziadne stromy nie su! A zatial ste to teda okrem seba nikomu ostatnemu nevysvetlili, ze preco sa tie 3-4 stromy vyrobali uplne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania