Osadenie zábran proti parkovaniu na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený

Týmto by som Vás rád požiadal o osadenie regulačných kolíkov alebo iných účinných zábran proti parkovaniu na chodníku na Jégého v miestach, kde chodník nie je fyzicky od cesty oddelený zeleňou (t.j. v severnej časti ulice). Vodiči ohrozujú chodcov svojou jazdou po chodníku, už neviem kaďiaľ mám nechať svoje dieťa chodiť ku kamarátom, keď ani chodník nie je bezpečný. Ďakujem.

25. december 2015

Anonymný užívateľ

Netro, súhlasím. Tú značku na mape ste však umiestnili na druhú stranu ulice, kde je parkovisko.
13. apríl 2016

Michal Blšák

aký je stav ? kedy sa to bude riešiť ?
14. apríl 2016

Michal Blšák

Parkovanie na chodníku Jégeho ulica

ako je to s povolením parkovania na Jégeho ulici ?
keďže je zákaz státia na tejto ulici a potom priestor na chodníku je menší ako 1,5 m keď sa parkuje
-tiež niekedy parkujú autá aj na tráve, chodníku kúsok bližšie k fotografovi
prosím vyriešiť
18. apríl 2016

Tomas

Tiez ma zaujima riesenie. Nicia tam posledne kusky zelene (medzi krizovatkou Stodolova a Trnavska) a po dazdi tam vzikaju jamy plne bahna...
30. apríl 2016

Lukas Bordak

Zničená zeleň

Stromy za vyrubali, nicim sa nenahradili a z chodnika si ludia spravili parkovisko a znicili dalsi maly kus zelene v BA. Dala by sa sem dat znacka zakaz zastavenia? a dalo by sa nieco spravít so zelenou? Ďakujem
04. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom Mestskú políciu. Ako nás informoval správca, je nemožné dávať všade kolíky, kvôli nezodpovedným vodičom.Navyše parkovanie na chodníku je možné parkovať ak je 1,5 metra voľný.Poprosíme Vás ak vidíte takýto problém zavolať na číslo 159

Oddelenie komunikácie a marketingu
30. máj 2016

Jan Rybář

Mohl by mi nekdo vysvetlit jak je to dle dopravni vyhlasky? Je mozne tolerovat to, ze vozidla stoji na vzdalenejsi strane chodnika, cimz prakticky pri svem pohybu musi krizovat mezi chodci?
30. máj 2016

Tomas

Bohuzial to vyhlaska neriesi. Staci ak je 1,5 metra chodnika volneho. Dokonca to nemusi byt ani suvislych 1,5 metra - moze to byt cast z lavej strany vozidla, cest z pravej (!!!!).
toto sa uz davnejsie vytykalo, neviem ci s tym zakonodarci nieco urobili...V kazdom pripade osadit koliky na zelenu plochu a revitalizovat travu nie je ani drahe, ani narocne. Robili sme to presne kvoli takymto vodicom pri Jegeho Aleji.
18. august 2017

Marek

Parkovanie na chodniku Jegeho ul.

Na chodníku na Jégého ulici parkujú motorové vozidlá tak, že bránia chodcom v prechode (nedodržiavanie 1,5 m) a zároveň bránia vo výhľade pri vychádzaní autom na hlavnú cestu (sprava nie sú cez zaparkované autá vidni prichádzajúce vozidlá), čím vznikajú nebezpečné situácie. Navyše v tej križovatke sú dva prechody pre chodcov, takže to len komplikuje celú situáciu.

Bolo by vhodné vyriešiť situáciu zákazom parkovania na uvedenom chodníku.
04. december 2017

Nina Mihalikova

Parkovanie na chodniku na Jegeho ulici

Auta parkujuce na chodniku na Jegeho ulici znemoznuju prechod s kocikom. Taktiez zakryvaju vyhlad do krizovatky. Hrozi riziko havarie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania