Opäť lístie!

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Lucia 30. decembra 2015

Dobrý deň,

na Chorvátskej ulici je každoročne až do rozkladu lístie z jesene na cestách.

Na opačnej strane ho vyzametajú väzni z Justičáku, ale na strane bytoviek by to mohlo aspon raz za rok (pred zimou) urobiť mesto, či nie?

08. január 2016

Odpoveď samosprávy

Čistenie Chorvátskej ulice a okolia bolo reklamované u dodávateľa, problém o.i. spôsobujú aj permanentne zaparkované autá, snažíme sa na týchto miestach zabezpečovať čistenie počas víkendov, teda v čase, keď je predpoklad, že na komunikáciach bude zaparkovaných menej motorových vozidiel. Ďakujem za pochopenie a trpezlivosť.

Edmund Bombara
Referát dopravy
Oddelenie dopravy, životného prostredia, verejného poriadku a správnych konaní

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava

tel.: +421 2 59 246 264
fax: +421 2 52 920 003
e-mail: [email protected]
www.staremesto.sk
24. november 2016

Tomas

Upratovanie pri Justičáku

Vazene damy a pani,

priznam sa nechapem, naco z nasich dani platime spolocnosti EII, ktora vcera 22-11-2016, okolo 13tej hodiny upratovala cast parku, ktoru aj tak kadzy tyzden pred nedelnymi navstevami pribuznych upratuju vazni z Justicaku?! A isto lacnejsie ako EII!

Namiesto toho aby EII odstranila obrovsku kopu listia (vid foto), alebo upratali okolo parkujucich aut, kde lisite tradicne hnije az do jari, sa zabavaju lahkou robotou!

Je pravda, ze zaciatkom novembra (ked bolo este 90% listia na stromoch) vazni okolo parkujucich aut lisite upratali, ale bolo by fajn tuto akciu zopakovat, kedze liste uz opadalo...
21. september 2023

Michal B

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Chorvatska je uz pravidelne cistena aj orezavana a tento podnet je prilis stary na pokracovanie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania