Jazero na novej križovatke Kominárska

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jozef 28. decembra 2015

Developer, ktory kvoli vystavbe stvrte "Pri Myte" zreorganizoval krizovatku Racianska - Kominarska, ju tak trochu odflakol. Kedze v bezbarierovom najazde chyba kanalizacny odtok, uz aj pri mensom dazdi tu vznika skoro neobiditelne jazero... Upozornite na to prosim developera, nech zjedna napravu co najskor, kedze okrem nemoznosti pouzit v dazdi priechod pre chodcov tu prichadza aj k rozstrekovaniu vody autami...

15. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol presmerovaný na Magistrát.
Oddelenie Verejného poriadku zaslalo samostatnú písomnú výzvu na vyriešenie podnetu.
Podľa zaslanej odpovede na odstránení aktuálneho stavu sa už pracuje.




Jana Plevová
13. február 2016

Peter

Prechod pre chodcov.

Tak takto vyzera novy prechod pre chodcov na krizovatke Racianskej a Kominarskej ulice. Clovek aby sa bal za dazda ist po chodniku, nieto este stat na prechode. Priechod sice je rieseny ako bezbarierovy, ale uz teraz je plny bahna pri obrubniku. Priechod bol sice budovany investorom stavy "Pri myte", ale je na verejnej komunikacii v sprave hl. m. SR Bratislavy. To naozaj ma hlavne mesto takych dozorov a spravcov komunikacii, ze toto prevezmu?
15. február 2016

Jozef

Peter, v tomto pripade dokonca nejde len o prevzatie takto odflaknutej stavby. Mesto dokonca v tomto pripade dovolilo zmenit komplet cely dopravny system v okolitych krizovatkach tak, ze bude v buducnosti preferovat dopravnu pristupnost k novostavbe Pri Myte a skomplikuje dopravnu pristupnost povodnym obyvatelom v hornej casti Racianskej (Kraskova, Cigera-Hronskeho, Mikoviniho).
Strhla sa dokonca vlna odporu zo strany povodnych obyvatelov. Reakcia mesta bola taka, ze zvolali schodzu, kde presviedcali nahnevanych ludi, ze to bude takto super, ked budu musiet cestou domov najazdit o 2km viac, ako doteraz... Takze natiska sa klasicka otazka... nie su v hre ine peniaze, ako tie oficialne ??? Alebo tu mame developerov tak radi uplne nezistne?
A taktiez par desiatok zrusenych parkovacich miest na Kominarskej ulici tiez prospelo dopravnej situacii v okoli, ako aj rozpoctu Mestskej policie.
21. február 2016

Peter Vavro

Novovybudovaný priechod pre chodcov

Pred niekoľkými týždňami bolo zhotovené dielo - novovybudovaný priechod pre chodcov, ktorý pri intenzívnom daždi nie je možné využívať.
21. február 2016

Goza

Nekvalitná kolaudácia nekvalitnej križovatky Kominárska x Rač.

Priechod pre chodcov na nedávno otvorenej križovatke je po daždi nepriechodný. Pýtam sa kde sa stala chyba?
Projektant zabudol na odvodnenie?
Zhotoviteľ odviedol nekvalitnú prácu?
Investor odflákal preberanie stavby?
Systém v riadení nemá zvládnuté príslušné procesy?
Všeobecná slovenská lajdáckosť?
22. február 2016

Červeňanová

Ucpatý kanál

Na Račianskej ulici oproti Tesco expres, pri novom prechode pre chodcov (vpravo odbočka na Kominársku) je ucpatý kanál. Pri posledných dažďoch bola cesta zaplavená
23. február 2016

Ľubica Kovačková

Neschodný prechod Račianska Kominárska

Na križovatke Račianskej a Kominárskej je po daždi nepriechodný prechod pre chodcov. V oboch smeroch je kraj zaliaty vodou a treba ho obchádzať stredom križovatky. Na to, že prechod budovali iba pred pár mesiacmi, je to riadna fušerina. Treba to reklamovať.
02. október 2020

Martin Uváček

Na strane smerom do Rače je už kanál prečistený tak by nemal byť problém s mlákami.
14. apríl 2021

Martin Uváček

Podnet je už vyriešený. Fotené po trvalom daždi. Veľká mláka tam už nie je.
18. jún 2021

Martin Uváček

Môže sa aj tento podnet aktualizovať ako vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania