Opakované porušovanie parkovania

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Jozo 28. decembra 2015

Prosim o osadenie stlpikov na kraj chodnika pretoze opakovane dochadza k porusovaniu zakona o parkovani a ani nepomaha volanie na policiu. osadenim stlpikov by sa mal tento problem vyriesit. prosim o osadenie v celej dlzke chodnika z tejto strany mimo priestoru autobusovej zastavky. neviem preco hlavne spediterske auta takto stavaju ked maju vyhradeny priestor v ramci obchodneho centra.

29. december 2015

atómové digitálky

Je to pravda,že pri násilnom prieniku telesa z materiálu, ktorý je rádovo tvrdší ako vulkanizovaný kaučuk, v podobe známej v civilizovanom svete pod názvom "pneumatika", príslušne na jednom konci zaostrenom, cez túto už zmienenú pneumatiku,takže pri násilnom prieniku tohto telesa ,prichádza k úniku plniaceho elementu, teda zmesi dusíku a kyslíku zmiešaného v pomere známom ako "vzduch", z už zmienenej pneumatiky, takže vozidlo stráca schopnosť pohybu , typického pre pohyb vozidiel bez tohto poškodenia??
31. december 2015

Klára

Treba zavolat 159 mestsku policiu a nie davat vsade stlpiky. Ked si vsimnete kolko je po meste stlpikov a kolko to stalo penazi len preto ze Slovaci su dementni vodici, tak to je uplna tragedia.
05. február 2017

Nivy

Jozo je na stlpiky nejaky vysadeny
29. december 2023

Martin Uváček

Od 1.10 zákaz statia ba chodníkoch. Na väčšine miest to pomohlo. Neviem ako tu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania