Nepostačujúci smetiak a večný neporiadok okolo

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Thommas Czölder 31. decembra 2015

Dobry den,
chcel by som sa opytat, ci by bolo mozne pridat smetiak na predmetne stanovisko kosa ktore sa nachadza na krizovatke ulic dobsinskeho a karpatska. Je tam jediny smetiak ten je vacsinou zamknuty kladkou. Vkuse je tam ulozeny odpad okol tohot smetiaka niekedy az tak ze sa neda prejst po chodniku. Alebo tam dat Nadoby na Separovany zber kedze vacsinou su to kartony a plasty.
Dakujem pekne.

08. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

odvoz komunálneho odpadu je realizovaný spoločnosťou Odvoz a likvidácia odpadu, a.s. na reklamáciu nevyvezeného odpadu prosím kontaktuje priamo spoločnosť OLO, a.s. na ich stránkach:
http://www.olo.sk/reklamacie/. Na každom kontajneri má byť nálepka s dňom odvozu odpadu, kde môžete skontrolovať termín.
Dôvodom nevyvezenia odpadu často sú vozidlá blokujúce prístup smetiarskeho auta ku kontajnerovému stojisku. Ak je kapacita kontajnerov nedostatočná, musí to riešiť správca príslušného bytového domu, ktorému kontajnery patria a objednať ďalšie kontajnery naviac.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
15. január 2016

Daniel Dudinský

plus treba vyriesit UMIESTNENIE smetnej nadoby, nakolko je na chodniku PRED PRIECHODOM PRE CHODCOV, a vodici iduci "od tunela na Dobsinskeho" nevidia chodcov idúcich cez priechod !!!
30. december 2019

Martin Uváček

Kôš bol nedávno premiestnený cca 20 m späť na Dobšinského ku garážam. Bol doplnený aj nádoby na separovaný zber. Takze je už mimo chodníka a už nie he tak preplnený. Myslím že to na vyriešenie mohlo stačiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania