Vrak na Rontgenovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Stefan 05. januára 2016

Nechápem ako je možné že takýto vrak tak dlhodobo parkuje na ceste? Ani znacky, ani nalepky o stk a emisnej. Opravit sa neda. Na co sa tu platia inšpektori poriadku ked nevedia takto banalny problem za pol roka vyriesit. Mozno ajvýzva bola dana na predne sklo, ale auto je stale na svojom mieste! Ak ide niekto po ceste tak sa lahko moze stat, ze skonci v tom vraku. Prosim o zlikvidovanie. ďakujem

07. január 2016

Greg

No presne... tento vrak je tam uz dost dlho. Dokonca tam bol papier, ze na predaj. Majitelovi sa ocividne neoplati platit za odtahovku, tak si mysli, ze to takto vyriesi... a zatial tam na to prsi a snezi a kadeco z toho tecie na cestu. Policajti tadial chodia casto, sa divim, ze to neriesili, keby to aspon nahlasili na odbor zivotneho prostredia.
12. január 2016

Odpoveď samosprávy

O vozidle Chevrolet Aveo bielej farby, odstavenom na Röntgenovej ulici vieme. Na základe VIN kódu vozidla umiesteným za predným sklom sme požiadali políciu o zistenie majiteľa, ktorého následne upozorníme na odstavené vozidlo. V prípade, že majiteľ na naše upozornenie nebude reagovať a vozidlo neodstráni, požiadame odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácii Okresného úradu Bratislava o vyradenie vozidla z cestnej premávky a následne o vyradenie vozidla z evidencie polície. Až po vyradení vozidla z evidencie polície môžeme dať vozidlo odstrániť.

mestská časť BA-Petržalka
13. január 2016

Stefan

Ked o nom viete preco sa to tal dlho riesi? Nechapem preco sa neodtahuju tie vozy na jedno miesto a neriesia sa tam. Toto uz nie je auto ale vrak!
13. január 2016

Greg

Aj ja sa cudujem. Staci, ze zle zaparkujes v starom meste a o par minut ti uz berie auto odtahovka a vrak, ktory ocividne predstavuje riziko ochrany zivotneho prostredia (presakovania paliva, brzdovych kvapalin, oleja...) je ponechany mesiace na tom istom mieste.
13. január 2016

Stefan

Hlavne ze vsade hlasaju ze Petržalka ma isnspektorov poriadku. A to som dnes dal dalsie auto na Gerenovej. Za 4 roky mozno aj viac sa nenaucili taketo vraky a auta ktore nie su autami odtahovat na jedno miesto a tam to riesit s majitelmi. A to tu ako ....... nahlasujeme vraky, a oni su aj po rokoch castokrat na svojich miestach.
06. apríl 2016

Stefan

Vrak na danom miest euuz nie je, podnet vyrieseny. Poprosim zmenit. Dakujem
06. apríl 2016

Stefan

Vrak na danom miest euuz nie je, podnet vyrieseny. Poprosim zmenit. Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania