Chýbajúce osvetlenie, nedostatočné dopravné značenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Martin Bak 08. januára 2016

Dobrý deň
Na vyznačenom úseku ul. Pri mlyne (od zberných surovín po žel. priecestie) je po zotmení úplná tma, absentujú akékoľvek vodiace prvky okrem stredovej čiary, ktorá bola namaľovaná len nedávno, povrch vozovky katastrofálny, krajnica v zákrute pred priecestím značne opotrebovaná.
Keďže ulica pred zbernými surovinami resp. za žel. priecestím je osvetlená, bolo by veľmi vhodné dobudovať verejné osvetlenie aj na tomto úseku.
Dovtedy by sa zišlo aspoň namaľovať čiary na obe krajnice cesty (ideálne po výmene povrchu vozovky) a pred zákrutou umiestniť dopr.značky (A1a, A1b).
S pozdravom

12. január 2016

Oto

S uvedenym podnetom mozno iba suhlasit. Je to tak!!! Ja som koncom minuleho roka predlozil podnet riesit situaciu s verejnym osvetlenim na ulici Pri mlyne,(taktiez vid tento podnet) kde velmi casto dochadza k vypadkom, zvycajne pri silnejsom povetri. Posledna noc 11/12.01 2016 bola znova tmava, i bez povetria. Riesenie v nedohladne. Cestou do prace ci z prace sa v tme citime ako na poslednej ruskej dedine...
Aspon domovi vlamaci maju priaznive podmienky....
14. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet ohľadne zlého osvetlenia, ako aj zlého technického stavu a chýbajúceho dopravného značenia na ulici Pri mlyne. Ulica Pri mlyne je zaradené v sietí miestnych komunikácií ako miestna komunikácia II. triedy a je v správe Hlavného mesta SR Bratislavy, Váš podnet sme postúpili na Oddelenie správy komunikácii Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy, ktoré zabezpečuje správu predmetnej komunikácie vrátane správy verejného osvetlenia.

S pozdravom




Ing. Janka Mešťaníková
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
14. január 2016

Branislav Nopp

Pán Bak, skúste osloviť priamo Siemens. Neviem presne ako to tam vyzerá, ale ak tam sú stoziare pre elektrické vedenie, tak je šanca, že tam namontuju svietidlá. Mne to takto vyšlo so žiadosťou umiestniť svietidlá na zastávku Osloboditelska v smere do mesta a ďalšie ešte smerom ku kaplnke
20. január 2016

Martin Bak

P. Nopp, ďakujem za tip, bohužiaľ stožiare tam nie sú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania