Stále plné koše na zastávke Lipského v Dúbravke

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Kamil Vojtech 12. januára 2016

Od postavenia Kauflandu je na oboch smeroch zastávkach Lipského (ul Harmincova) non stop plný odpadkový kôš a smeti sú po celom okolí. Ak to nevyriešite systémovo tak tam budú stále smeti lietať po okolí a pekná nová zeleň bude ako na Luniku IX

13. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet, žiaľ DPB nemá v súčasnosti možnosť zvýšiť frekvenciu čistenia z personálnych a finančných dôvodov. V tomto roku bude DPB optimalizovať a prehodnocovať umiestnenie odpadových nádob na zastávkach MHD a v prípade zastávok MHD v blízkosti obchodných centier budeme požadovať osadenie vlastných väčších odpadových nádob, ktorých vynášanie bude v ich kompetencií.

Odb. marketingu a komunikácie DPB
13. január 2016

Kamil Vojtech

Kaufland má svoje koše no to nič nerieši, lebo ľudia jedia kým čakajú na autobus a ten kôš zaplnia rýchlo. potom to hádžu pod neho a vietor to berie po okolí. Skôr to je otázka na mesto, či chce mať smetie na trávnikoch alebo s tým niečo spraví. Osobne pochybujem, kto prinúti Kaufland, riešiť bordel na zastávkach ale držím palce, nech to vyriešite akokoľvek.
13. január 2016

Ľudmila

Asi by pomohli vacsie smetne nadoby.
15. február 2016

Cuco

Čo by sa stalo DPB,keby tam namontovaly aspon o jeden koš navyše ....???
Ved na tej zastavke MHD smerom do mesta nastupuje aj vela študentov poobede.
25. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na Vami uvedenej zastávke má DPB, a. s. osadenú smetnú nádobu so štandardnou kapacitou a v súčasnej dobe nedisponuje inými. Na základe Vášho podnetu sme však prijali adekvátne opatrenia pre zvýšenie účinnosti čistenia.

S pozdravom

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť
27. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na každej zo zastávok Lipského je osadený smetný kôš a ďalšie pridávať neplánujeme, avšak zvýšili sme intenzitu ich vysypávania aj vďaka novým zvozovým autíčkam. Veríme, že problém sa už nebude opakovať.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania