Celý chodník zabratý parkovaním

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

Chodnik pri parciku na Daxnerovom namesti je uplne znepriechodneny priecnym parkovanim az ku trave. Na ukor par miest by mohlo byt parkovanie zmenene v klude na pozdlzne, aby sa okolo parciku dalo normalne chodit. Je to totizto jeho jedina strana takto znepriechodnena a nakolko parcik nema upraveny chodnik veduci krizom cez neho, stava sa prechod namestia niekedy (hlavne ked je blato alebo sneh) uplnou prekazkovou drahou a kluckovanim zo strany na stranu ulic.

13. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Vyznačenie tohto typu parkovania bolo riadne schválené v Komisii pre určovanie dopravného značenia a dopravných zariadení Magistrátu hl. m. SR Bratislavy. Vami navrhovaná úprava spôsobu parkovania by viedla k zníženiu už aj tak nedostatočnej parkovacej kapacity v predmetnom území. So zmenou nesúhlasíme.





kancelária starostu
13. január 2016

Michal Štassel

Tak to je mi ľúto, že sa v štvrti povoľujú nadstavby a takto sa zaberajú chodníky na úkor chodcov, ale asi kde nie vôľa alebo koordinácia medzi stavebným a dopravným oddelením, tak tam asi nie je cesta. Vďaka za reakciu aspoň.
02. február 2016

rakytnica

Zdravím, tento stav je minimálne 10 rokov, kedysi boli na tejto kratšej strane parčíka 2 lavičky, ktoré padli na úkor parkovacích miest. Bohužiaľ, musím konštatovať, že je to v prospech obyvateľov, keďže počet miest sa v štvrti nachádza ako šafranu pre počet áut. Taktiež prišlo zhruba v rovnakom období aj ku jednosmerneniu celej štvrte, aby bolo umožnené parkovanie vzhľadom na vtedy nepostačujúcu kapacitu, na oboch stranách vozovky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania