Inštalácia rýchlostných radarov na Karloveskú

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
U NAS TAKA OBYCAJ 12. januára 2016

Permanentné porušovanie povolenej rýchlosti na hlavnom ťahu v Karlovej Vsi - 40 km/h - ohrozuje chodcov a iných účastníkov dopravy, preto by bolo vhodné inštalovanie viditeľných radarov, resp. inej represie voči pirátom.

12. január 2016

Anton Zucker

Zachvilku bude, avizuju, ze takyto kamerovy system sa bude instalovat na podobnych usekoch. predpokladam, ze si pani policajti spravili statistiku, kde vyzbierali najviac na pokutach a tam taketo vecicky umiestnia. a nie tam, kde by ich naozaj mali dat. hlavne, ze sa vyzbiera...
16. január 2016

Monika

Co sa tyka Karlovky je podla mna 40kmh prehnane.
Ano, je tam kostol, skoly.. ale 40 je podla mna moc malo. Potom to samozrejme malokto dodrziava.
Sama tam chodim 50tkou a nepripadam si ako cestny pirat. Je to dlha, rovna cesta kde je vidiet. A kazdy si musi uvedomit ze kedy ide (ci maju skolaci skolu, alebo poplasene utekaju domov, vtedy reba zvysit pozornost.) Ale 40kmh podla mna nie je riesenie.
Ved elektricky tam chodia rychlejsie.
18. január 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

Monika chod naspet do sniny tam jazdi ako chces aj pod vplyvom..
je urcena 40 tak s jazdi 40 ...
18. január 2016

Monika

Pan K., vidim ze patrite k ludom co bez slova a zamyslenia hltaju vsetko, co sa ustanovi.
Za druhe, neviem, kedy sme si potykali, za tretie o jazdeni pod vplyvom nepadlo ani slovo, tak nechapem, preco to vytahujete, za stvrte ja som len kludne vyjadrila svoj nazor, tak neviem, co po mne skacete jak nervozny pes.
Pekny den.
18. január 2016

Admin KV

"KRISTUŠAT NEKI", prosím Vás, aby ste diskutovali bez urážania ostatných diskutujúcich. Zároveň som vymazal Vaše príspevky, ktoré ste pridali pod menom "No TYKOKI", keďže pridávanie komentárov v jednej diskusii pod viacerými rôznymi menami je na našom portáli zakázané.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
27. január 2016

Lubos

Suhlasim s Monikou. Jedna sa o dlhy prehladny usek. Chodci vzdy mozu vyuzivat na prechod semaforom riadene prechody, takze o ich bezpecnost je postarane.
27. január 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

naco su potom v iných castiach mesta radarove upozornovace rychlosti, iba tak pre monitoring? aby piratov upozornili a aby aj spomalil a ak nie aby semafor zastavil pirata alebo radar zaznamenal prekracenie rychlosti..
nikomu neide o zastavenia plynulosti ale zastavenia piratov...a tych je za 10 minut aspon jeden..
28. január 2016

Nivy

MOSES a jeho druzina: že načo sú digitálne merače rýchlosti? Oficálne na nič. Informatívne. Väčšinou nie sú ani certifikované metrológiou. Ale môžete sa poskladať na vlastný http://www.ukazatelrychlosti.cz/ukazatel-rychlosti-90-60-zpomal.html
29. január 2016

Nivy

Stacionarny radar ma zivotnost tak tyzden. Vid Bajkalska. Potom farba, alebo projektil. Dlhsie ako tyzden v prevadzke nebol. Aj ked ho x krat menili za novy.
02. február 2016

Moje Meno

podotykam, ze nie na celom useku karloveskej plati 40 kmh... Smerom z mesta, ta co je osadena pri krizovatke so segnerovou, konci za krizovatkou s tilgnerovou. Z druheho smeru znacka osadena za krizovatkou s tilgnerovou konci pri od centrum za krizovatkou s levarskou. dalej je usek so 40kmh az za krizovatkou s ulicou nad luckami.
19. máj 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

tak ako pozbierame sa?
tu tetu zo sniny by som ako prvu skasol!
19. máj 2016

Lubos

inde ich treba viac, ako na karloveskej. treba sa pozriet, ako jazdia 50 vodici medzi bytovkami na dlhych dieloch. nie na sierokej ceste s dvoma pruhmi
19. máj 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

pokial viem tam by mala platit dokonca 30 kmh
vid na tilgnerovej - kempelenovej, adamiho etc..
19. máj 2016

Lubos

nj, ale je este kopa dalsich ulic, 4 metrov od vchodu do bytoviek kde sa prehanaju auta 50 a clovek co tam byva je denne ohrozeny.
ked som pisal na magistrat, nech s tym nieco robia, tak nevideli dovod. preto pochybujem, ze sa tymto vobec budu zaoberat ;)
19. máj 2016

Lubos

waw. mne presne spominany pan Vrabec kazal dodat suhlas ludi co tam byvaju - zapisnicu zo schodze pre vsetkych na tej ulici. co je okrem par domov, bytovky Nad luckami 27 - 53 co je cez 13 vchodov v troch podlhovastych 8 posch. bytovkach
ale ani jeden sa tam neprisiel pozriet, aby pochopil, ze auta tam minaju ludi vo vzdialenosti asi jeden meter pri rychlosti 30-50 km/h

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/22593/chybajuci-spomalovac-na-ul-nad-luckami
30. október 2019

U NAS TAKA OBYCAJ

V suvislosti s realizovanou zmenou dopravy na Karloveskej ulici po ukonceni rekonstrukcie elektrickovej trate bude niekolko zmien v jazdných pruhoch, pribudnu semafory, a tak by nebolo odveci aj zaviest institut monitoringu predpisanej rychlosti - radarom s vysvietenym displejom po celej Karlovej Vsi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania