Čierna stavba parkoviska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Uzavretý
meno
Dušan Veselý 07. novembra 2012

Vo februari 2010 som posielal na MU rača otazku, ktory magor schvalil tomu somarovi zabetonovanie plochy travnika, čo parkuje na nelegalnom parkovisku pred Kadnarovou 100. No odpoved som nedostal. Tak dúfam, že ju obdržím až teraz. A poprosím m.č.Rača o odpoved, čo s tým chcú robiť. A ako dlho budeme akceptovať svojvôlu občanov? A ako dlho budeme akceptovať nečinnosť m.č.Rača a jej úradníkov?

10. december 2012

Milan Polakovič

Absolútna arogancia zo strany mestskej časti, občan jej nestojí ani za odpoveď a to nie je prvý krát. Na čo by sa vedenie Rače obťažovalo a problém riešilo? Dávam do pozornosti prevádzkovateľovi tejto stránky ako neriešený problém
23. december 2012

Milan Polakovic

Dávam do pozornosti administrátorovi stránky, že tento problém samospráva Rači neriešila. Je tomu už viac ako mesiac a odpoveď žiadna.
23. december 2012

Dušan Veselý

Krása. Dúfam, že si to občania vezmu k srdcu a budu pri najbližších komunálnych volbách zohladňovať.
02. január 2013

Elena Novakova

MU vam ani nemoze odpovedat, nakolko tuto odstavnu plochu vybudoval sam pre vlastne potreby ubytovne. Ten 'somar' ako ho nazyvate, len vyuzil zakonnu moznost statia na tomto mieste, nakolko ak by ste ho odfotili z prednej strany, tak si vsimnete parkovaci preukaz ZTP osoby.
Moja prva reakcia bola presne ako ta vasa, nakolko som chodievala okolo, ale potom som to pochopila. Len skoda, ze aj ten vnutorny chodnik neprisposobili tomu vjazdu.
02. január 2013

Dušan Veselý

Teraz som asi nepochopil. ZTP osoba si môže kdekolvek vybetonovat kus travnika a odstaviť tam auto? Neviem o takej zákonnej možnosti.
08. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

parkovisko bolo postavené ešte za bývalého starostu MČ Rača, pána Zvonára a nemáme vedomosť, z akých prostriedkov to bolo hradené.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania