Dlhdobo odstavené auto bez STK a emisnej (Gercenova)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Stefan 14. januára 2016

Dobry den, Pred Gercenovou 3 na parkovisku pri ceste stoji dlhodobo odstavene auto bez platnej STK a emisnej, ktore sa z miesta uz dva roky nepohlo a korozia ho zospodu pomaly poziera. 15 m za nim na parkovisku je cervene auto na PK znackach, ktore je tu uz rok nahlasene a nic sa s nim neudialo Dakujem

29. január 2016

Stefan

Na tejto stranke to uz ide dolu vodou s riesenim problemov. Uz ani k obycajnemu auto sa nik kompetentny nevie zo samospravy vybavit.
29. január 2016

Stefan

**vyjadrit
29. január 2016

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu pracovník oddelenia životného prostredia vykonal kontrolu uvedeného miesta. Na mieste bolo vozidlo značky BMW, zdokumentované a v tejto veci bude následne mestskou časťou vykonané zisťovanie vlastníka, ktorý bude vyzvaný k odstráneniu vozidla. Ak si majiteľ vozidlo neodstráni alebo nespojazdní, požiadame odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácii Okresného úradu Bratislava o vyradenie vozidla z cestnej premávky a následne políciu o vyradenie vozidla z evidencie.
Až po vyradení vozidla z policajnej evidencie môžeme vozidlo nechať odstrániť.

mestská časť BA-Petržalka
29. január 2016

Stefan

Vyjadremie prislo v momente ako bol podnet oznaceny za neriesený. Dufam ze tam ten pracovnik naozaj bol. Som zvedavy kolko bude auto este stat na damom mieste. To auto oproti na PK znackach tam stoji uz vyse dvoch rokoch. To mu sa povie pristup !!!! Podnet mozte oznacit ako v riešení.
07. apríl 2016

Stefan

Podnet vyrieseny!!! Auto uz je preč
07. apríl 2016

Greg

To je smutne, ked musia obcania nahlasit podnet a potom este aj sami upozornit, ze uz bol vyrieseny. Takto aspon vidiet ako mestska cast komunikuje a "kontroluje" problemy vo svojom posobisku. Ktovie ktory inspektor poriadku mal toto na starosti a kedy bol naposledy skontrolovat skutkovy stav.
Inac vsetka cest Stefanovi!
07. apríl 2016

Stefan

Snad to aj niekto zmení na Vyrieseny : :)
Podla mna inspektor verejneho poriadku je zbytocne platená osoba ak taka je. Dnes som zadal dalsi podnet, tiež auto + este dva ine. Vcera som bol skontrolovat ine auto a tiez uz tam nebolo :) Ale jedno auto mam nahlasene uz skoro dva roky a stale nic. Zial mestska cast reaguje na podnety dost slabo.
07. apríl 2016

Greg

A presne na toto sa Mestska cast spolieha. Necha problem pekne vyhnit a spolieha sa na to, ze vacsinu tych aut po urcitom case aj tak odstrania majitelia, bez toho aby ich MC kontaktovala. Preto niektore Vami nahlasene auta uz zmizli a mestska cast si to ani nevsimla. Ak by to bola zasluha mestskej casti, tak by sa tu tym urcite pochvalili.
Inac som prave zistil, ze Gercenovu ma na starosti Miroslav Blaha
http://www.petrzalka.sk/oblasti/zivotne-prostredie/inspektori-verejneho-poriadku/
musim sa pousmiat nad tymto clankom
http://www.petrzalka.sk/2015-04-21-inspektori-verejneho-poriadku-su-nasimi-ocami-na-stopkach/
a nad touto vetou: "Štyria inšpektori verejného poriadku sú každý deň a za každého počasia v teréne, dokumentujú všetky prehrešky voči čistote a poriadku a následne o zisteniach informujú príslušné oddelenia mestskej časti, mestské firmy a políciu." :)
07. apríl 2016

Stefan

Keby riesili to co tam maju napisane. tak by som tu nemusel davat ziaden podnet a dal som ich tu desiatky, nemusel by som fotit skladky ktore maju odstranit, nemusel by som fotit suche stromy z ktorych odpadavaju konare, nemusel vybavovat nove kose na Petrzalske korze, nemusuel vybavovat nove stromy pred parkovisko na Gercenovuu, nemusel osobne likvidovat skladku pri Antolskej na pozemku kde majitek na to kasle ale je v katastri Petžalky at ka dalej a tak dalej. A to uz v Petržke nebývam :) Len sa tu stale citim ako doma.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania