Zdemolovaná zastávka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
vlado 16. januára 2016

Zdravicko pan starosta.Uz niekolko rokov nastupujem aj vystupujem na ZASTAVKE AGATOVA na saratovskej ulici..Je nieco neskutocne ako tato zastavka v 21 storoci..a hlavnom meste vizera..rozbita derava hrdzava..same smeti a odpadky...po novom exkrementy...kazdy sa len vihovara na druheho...a na dopravny podnik a neviem koho..dufam ze vy ako starosta u nieco zmozete...netreba sa pozerat ze je to konecna zastavka na sidlisku..a ze ju nik nevidi.... pridte sa pozriet..a bude vam to luto...lebo dubravka je krasna..ale taketo veci jej moc skodia...ja osobne sa za nu hambim..a nikdy by som tam nikoho nevzal.. dakujem krasne...

26. január 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet ale vlastníkom tejto zastávky nie je DPB, a.s. Vlastníkom je buď magistrát, alebo mestská časť Dúbravka. DPB, a.s. zabezpečuje iba vynášanie košov 1x do týždňa.

Odb. marketingu a komunikácie DPB
01. február 2016

Odpoveď samosprávy

Opakovane sme prešetrovali situáciu so zničeným prístreškom na Agátovej. Napriek tomu, že nie je úplne jasné komu vlastne prístrešok patrí (DPB alebo Magistrát), vzhľadom na jeho žalostný stav sme sa dohodli s DPB, a.s. na odstránení tohto zdevastovaného prístrešku. V najbližších dňoch náš miestny úrad požiada DPB o odstránenie zdevastovaného a nebezpečného prístrešku a následne požiadame Magistrát o osadenie nového prístrešku.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
07. február 2016

Vlado

Velmi pekne dakujem p.Bagar.. tesime sa novu zastavku!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania