Psí hrob pri Draždiaku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
obyvateľ 20. januára 2016

V lese pri Draždiaku sa nachádza udržiavaný psí hrob, tak aby sa tam zrazu nevyrojil celý zvero-cintorín. Pri všetkej pietnej spomienke na domáceho miláčika, verejný les pri domoch nie je na to miesto.

Pri otáčisku autobusov MHD (99, 59) je na pravej strane vysielač mobilného signálu, povedľa ktorý vedie vyšlapaná cestička do lesa smerom k Malému Draždiaku. Psí hrob sa nachádza na pravej strane asi 15 metrov tejto lesnej cestičky, asi 50 metrov po vstupe do lesa.

27. január 2016

Matúš Morong

Už dávno je niekde tam cintorín, aspoň 15 hrobčekov. Zaujímavé miesto v zimnej podvečernej hmle.
29. január 2016

Odpoveď samosprávy

Mestská časť Bratislava – Petržalka Váš podnet na mieste preverila. Improvizované hrobové miesto sa zdá byť vzhľadom na jeho úpravu pravidelne navštevované. Na základe sm rozhodli, že jeho vlastník dostane možnosť v primeranej lehote tento hrob zrušiť a naložiť s pozostatkami svojho psa inak ako pochovaním na verejnom priestranstve. V prípade, že sa tak nestane, bude hrob odstránený mestskou časťou.

mestská časť BA-Petržalka
04. marec 2016

kaja

no a co?kam maju petrzalcania urobit hrobcek?je tam viac stoviek psikov a maciek.mesto moze zato,ze neni psi cintorin!je to pekne!akemu chudakovi to moze vadit,dufam ze bude mat svoj hrob v???kde???v pi.i neviete nic ine iba robit ludom zle!
04. marec 2016

kaja

este by ma zaujimalo co za hova-o je ten akoze obyvatel-stazovatel-bodaj by si
10. marec 2016

Jana Novova

Aby ste sa z toho neposr....... kde sa majú pochovávať zvieratka ??? Veď oni si zaslúžia viac ako ľudia lebo ľudia sú hnusný. !!!!
Je pekne že si niekto psíka tak uctil to je najbližší a verný človeku, nie ako zákerný ľudia ako napr. tzv. obyvateľ čo nie je schopný sa ani podpísať.
29. marec 2016

kaja

Psi hrobcek v lese pri drazdiaku psika vykopali a previezli

ste donutili vykopat psika z lesa pri drazdiaku hnusne od vas je tam stovky psikov maciek morčat kde asi maju ludia pochovavat svoje zvierata.zviera nie je vec!sa zobudte vsetci dufam ze ten obyvatel co to nahlasil bude po smrti....taaaaaak a riadne ...........
29. marec 2016

Matúš Morong

Treba uznať, že je to jednak nezákonné, a jednak sa to do mesta nehodí. Komu to za to stojí, nech si zaplatí hrobové miesto na oficiálnom zvieracom cintoríne.
29. marec 2016

kaja

ano?a kde je zvieraci cintorin????v ba???to by kazdeho zaujimalo!vazne.
29. marec 2016

Matúš Morong

V Šútovciach pri Prievidzi, o inom neviem. Treba tlačiť na samosprávu, aby bol nejaký zriadený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania