Dlhodobo odparkované auto bez EČV

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 11. novembra 2012

Dlhodobo odparkované auto bez EČV.

07. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dlhodobo odparkované auto na Švabinského ulici má EVČ. Obidve tabuľky s EVČ sú umiestnené za predným sklom auta, preto ho nemôžeme dať ako odpad - vrak - odstrániť. Požiadali sme dopravný inšpektorát policajného zboru o zistenie majiteľa, ktorého následne upozorníme na odstavené vozidlo. V prípade, že vozidlo neodstráni, požiadame Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie v Bratislave o jeho vyradenie z cestnej premávky a následne o vyradenie z evidencie policajného zboru. Až potom môžeme dať vozidlo ako vrak odstrániť.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
07. január 2013

sused

Som zvedavy, co policajti z DI urobia :) Davam do pozornosti vyhlasku 9/2009 §35 ods. 11: "Tabuľka s evidenčným číslom musí byť na vozidle umiestnená na vonkajšej strane karosérie"
07. február 2013

Obcan

Prosím o aktualizáciu podnetu, zistili ste niečo nové? Do kedy tam bude ten vrak zavadzať?
14. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe informácie od dopravného inšpektorátu sme upozornili majiteľa na odstavené vozidlo. V prípade, že vozidlo bude aj naďalej parkovať na Švabinského ulici, požiadame Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie o vyradenie vozidla z cestnej premávky a následne dopravný inšpektorát o vyradenie vozidla z policajnej evidencie. Potom dáme vozidlo odstrániť.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
22. apríl 2013

Anonymný užívateľ

Vyriešené, vrak bol odstránený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania