Nepoužívaný semafor na Gagarinovej ulici (OMV Strojnícka)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Maros Bobrovnik 24. januára 2016

Na Gagarinovej ulici (na urovni OMV Strojnicka, pri prechode pre chodcov) sa nachadza semafor, ktory je uz asi 8 rokov zapnuty v rezime blikajuceho oranzoveho svetla, t.j. neprinasa ziaden uzitok, akurat sposobuje skody kedze spotrebuva elektricku energiu.
Prosim preskumat dovod niekolkorocnej prevadzky tohto semaforu v rezime blikajucich oranzovych svetiel. Pokial semafor v tejto lokalite nie je potrebny, navrhujem okamzite vypnut elektrinu, v dlhodobejsom horizonte by som navrhol semafor premiestnit na ine miesto/krizovatku v Bratislave kde by mal nejaku pridanu hodnotu.

08. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,
chodecký priechod bol vybudovaný podľa projektu pri výstavbe diaľnice a rekonštrukcie Gagarinovej ul. Národnou diaľničnou spoločnosťou. Nakoľko bol málo zaťažený chodcami bolo dohodnuté za účasti polície -dopravného inšpektorátu, že bude zatiaľ v režime blikavej žltej. V prípade, že situácia si vyžiada jeho spustenie, bude to možné riešiť prakticky okamžite.V tomto režime a v zmysle predpisov ho prevádzkujeme.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
18. apríl 2016

Maros Bobrovnik

Dakujem za objasnenie dovodov z pred 8 rokov. Myslim ze zdravy rozum kaze toto rozhodnutie po tolkych rokoch prevadzky prehodnotit, kedze sa ukazalo ze situacia sa nemeni a semafor je dlhodobo nepotrebny. Prosim upovedomit zodpovednu osobu aby iniciovala prehodnotenie rozhodnutia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania