Kŕmenie holubov a mačiek - znečisťovanie Páričkovej 27

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Silvia 25. januára 2016

Rada by som upozornila na už neznesiteľný problém s premnoženými holubmi a mačkami, ktoré sú niekoľkokrát denne kŕmené obyvateľkou Páričkovej 29.
Na ulici sa neustále nachádzajú misky s jedlom pre mačky a holuby, ktoré nie sú odstraňované, len pribúdajú nové. Na problém s premnoženými holubmi ste už dostali podneť aj 5.1.2016, čo značí, že je to veľký problém tejto ulice.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/23966/premnozene-holuby-z-cvernovky-zamoruju-okolie

Prosíme, o riešenie tejto situácie, ako aj rady ako postupovať s nezákonným konaním obyvateľky Paričkovej 29, ktorej sa slušne nedá dohovoriť.

Ďakujem

24. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vo veci kŕmenia mačiek môže mestská časť predvolať pani, ktorá ich kŕmi a upozorniť v zmysle VZN č.1/2003 na dodržiavanie čistoty a poriadku na verejných priestranstvách. K tomu je potrebne, aby ste nám uviedli meno a priezvisko pani, ktorá mačky kŕmi.


kancelária starostu
16. september 2019

Lukáš Bartošovič

zdravim, zrejme je to tato "mila" pani na dochodku, ktoru som popri foteni vraku (podnet 72824) zachytil ako krmi holuby v okoli fontany (zo sacku v pravej ruke)
neskor sa pobrala smerom Parickova 29, kde uz cakali 2-3 hladne tulave macky
20. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ako sme už v minulosti žiadali, je potrebné uviesť meno a priezvisko pani, ktorá kŕmi holuby a mačky, aby sme ďalej mohli postupovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
10. november 2019

Ivan Slovensky

Ja, napriklad, krmim holuby, aj na racianskom myte, aj v krasnanoch, a budem to robit.... Krmenie je v poriadku. KEd sa mozu nazrat ludia, mozu sa najst aj zvierata. nehovoriac o tom, ze krmim za vlastne peniaze, a krmenim zdravou stravou sa zabranuje tomu, aby holuby potencialne nieco preniesli.
11. november 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
komentáre boli upravené. Poprosíme používateľov, aby dodržiavali pravidlá slušnej diskusie.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania