Chodník k vlakovej stanici

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Peter 26. januára 2016

Žiadosť o vybudovanie komunikácie k železnici, prečo komunikácia nepokračuje ešte ďalej až k železničnej stanici, predpokladám, že kvôli pozemkom, ktoré sú vo vlastníctve súkromných osôb?
Nie je možnosť pozemky odkúpiť alebo vymeniť a vybudovať komunikáciu, ktorá zlepší dostupnosť železničnej dopravy pre obyvateľov Vajnor? nakoľko teraz tam aj vznikla nová lokalita ,,Nové Šuty,, mnoho obyvateľov sa potrebuje dostať k železničnej stanici, a terajší prístup obchádzať tmavé uličky, kde pravidelne nefunguje verejné osvetlenie je dosť nebezpečné.

28. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v podnete poukazujete na chýbajúce prepojenie Ulice Uhliská s Ulicou Príjazdná, skutočne ide o majetkoprávny problém, uvedené pozemky sú v majetku súkromných osôb. Mestská časť však obstaráva Územný plán zóny Šuty, súčasťou ktorého je uvažované s touto prepájajúcou komunikáciou, v územnoplánovacom podklade chceme ponechať túto územnú rezervu pozemkov pre budúcu komunikáciu.
Reálne následné majetkoprávne usporiadanie a jej samotná realizácia je však dlhodobý proces.
Nefungujúce verejné osvetlenie na miestnych komunikáciách je možné nahlásiť na dispečing verejného osvetlenia č.t. 02/63810151, správcom VO v Bratislave je spoločnosť Siemens čo zverejňujeme v každom čísle Vajnorských noviniek, ale aj na stránke mestskej časti a nahlásime to aj my, ak presne napíšete, kde je výpadok osvetlenia - pred ktorým domom.
Ďakujem.

S pozdravom


Ing. Zuzana Klaučová
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania