Segnerova - parkovacie miesta a ich označenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Líščiak Karloveský 13. novembra 2012

Parkovanie je čím ďalej problematickejšie a chaotickejšie. Keď sa nedá zaparkovať na na to určené miesto, tak sa parkuje hocikde aj na úkor zelene. A to by stačilo len poriadne vodorovné značenie parkovacích miest tzv. boxov. Pri neoznačených parkovacích miestach je väčšia tendencia, že na to isté miesto je možné zaparkovať menej vozidiel ako keby boli tie miesta označené. A nie je to spôsobené lenivosťou zaparkovať ideálne svoje vozidlo aby mohol vedľa vás zaparkovať aj váš sused. Ale skôr nejednoznačnosťou vymedzeného parkovacieho priestoru, pričom pri priebežnom prestriedaní sa parkovaných vozidiel vznikajú dosť široké medzery ale nie dostatočné aby do tej medzery mohlo zaparkovať ďalšie auto. Jasným príkladom je parkovisko ktoré je súčasťou komunikácie na Segnerovej ulici presnejšie pred bytovým domom so súpisným číslom 1. Prosím pani starostku aby so súčinnosťou magistrátu mesta a pri zavedení novej parkovacej politiky od 1. apríla 2013, optimalizovali parkovacie miesta aby sme nielen platili ako rezidenti za parkovacie státie ale po práci aj mali kde zaparkovať. Ďakujem

30. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť Bratislava - Karlova Ves v roku 2012 vyznačila v rámci rozsiahlej akcie vyše 20 odstavných plôch a parkovísk na našom území vodorovným dopravným značením, tzv. boxami.

V tomto zámere plánujeme pokračovať aj v roku 2013. Vyznačenie parkovacích miest na Segnerovej ulici je súčasťou plánu.

Patoprstý
MÚ Karlova Ves
08. máj 2014

Karol

Podnet v stave "zaslany" s poslednou reakciou vyse rok starou? Kedze sa autor nehlasi, pravdepodobne doslo k naprave a podnet je mozne uzavriet ako vyrieseny, ci sa mylim?
24. september 2014

Michal Molčányi

Mestská časť vyznačila na Segnerovej ulici vodorovným dopravným značením parkovacie miesta s kolmým státím a šikmým státím na chodníku. Miesta s pozdĺžnym státím však vyznačené neboli.
24. september 2014

Admin KV

Karol, dnes som bol skontrolovať riešenie podnetu na mieste a kontaktoval som autora podnetu s prosbou o vyjadrenie, či na základe dnešnej aktualizácie považuje podnet za vyriešený.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
08. október 2014

Admin KV

Zadávateľ podnetu do dnešného dňa nereagoval na správu. Podnet teda označujem ako vyriešený.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania