Nepriechodnosť v poobedňajších hodinách

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 15. novembra 2012

Dobrý ďen odkedy zanikla základná škola a vznikla škola Britsh International School na Pekníkovej ulici nieje možná priechodnosť na ulici Pod Záhradami v poobedňajších hodinách (približne 13:00-15:00) z dôvodu parkovania a zastavovania áut rodičov detí vychádzajúcich z tejto školy. Nakoľko bývam v tejto lokalite a mám auto je pravidelnosťou že nemôžem vyjsť z parkoviska kvôli bezohladnému zastaveniu na ceste. Týto ľudia majú dosť často poslanecké ŠPZ (asi si myslia že si môžu dovoliť čokoľvek čo ich napadne). Bezohladne stoja na mieste bez pohnutia zapnú funkciu výstražných svetiel a tvária sa že ich sa dopravná situácia netýka pritom blokujú priechodnosť a to hlavne tým, keď zastavia na ceste pričom zostane volný iba jeden jazdný pruh. týmto by som chcel poprosiť o pomoc samosprávu či by sa nedalo vybudovať vedľa parkovisko, je tam dostatočne veľká plocha, alebo prísť s nejakým iným nápadom ktorý by vyriešil tento problém. Ďakujem.

05. december 2012

Samuel

tento problem je mi velmi dobre znami byvam v panelaku hned za lidlom a viem ze tyto neprisposobivi ludia (uz bolo spomenute a mozem to potvrdit s poslaneckymi SPZ) parkuju bezohladne az tu a to je dobrych minimalne 200 metrov od skoly kam rodicia chodia pre svoje ratolesti
26. január 2013

byvam vedla

ako postupuje tento podnet? bol uz aspon odoslany ako je tu napisane? uz uplinula nejaka doba odkedy tu je tento podnet a zatial ani jedina odpoved?
29. marec 2013

Ja

Tento problém vzniká aj pred ZŠ Sokolíková, kde rodičia odstavujú vozidlá dokonca uprostred križovatky a nemajú ani diplomatické značky. Na tento problém sa v Dúbravke zvysoka kašle, hlavne MP dáva na autá papuče tam, kde auto nikomu nezavadzia.
31. október 2013

byvam vedla

na danej adrese(ceste) dnes vznikla jednosmerna od lidlu smerom na ul. repaskeho mozno sa tam nebude jazdit bezhlavo vsetkymi smermi ale problem s ludmi ktory si idu pre svoje deti do skoly tam ostava pretoze si kazdy potrebuje zaparkovat rovno pred vchod zlata ZS peknikova (za starych cias ked este nebolo british international school) vtedy takyto problem neexistoval

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania