Už tretí vrak na Ševčenkovej 25

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Javor 07. februára 2016

Chcel by som nahlasit biely Mercedes BA-170MG, ktory uz cca pol roka bez pohnutia blokuje parkovacie miesto. STK a EK vyprsala v aprili 2015.

V priamej blizkosti sa nachadzaju dalsie dve auta bez STK a EK, ktore sa uz na tomto portali "riesia". Ide tak uz o 3 vraky na jednom mieste: Sevcenkova 25.

Bordove Mitsubishi (v "rieseni" od septembra 2012!)
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/1969/dalsi-vrak-na-sevcenkovej-ulici

Modre Daewoo
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/24570/dlhodobo-zaparkovane-auto-na-sevcenkovej

Tymto by som chcel poprosit Inspektora poriadku JUDr. Mariana Fencika, ktory ma na starosti Sevcenkovu ulicu o stanovisko k rieseniu danych 3 vrakov.
http://www.petrzalka.sk/oblasti/zivotne-prostredie/inspektori-verejneho-poriadku/

07. február 2016

Javor

Nedavno som sa dozvedel, ze v Petrzalke mame styroch inspektorov verejneho poriadku:
"Štyria inšpektori verejného poriadku sú každý deň a za každého počasia v teréne, dokumentujú všetky prehrešky voči čistote a poriadku a následne o zisteniach informujú príslušné oddelenia mestskej časti, mestské firmy a políciu."

„Vítame všetky podnety obyvateľov, ktoré nám zašlú priamo alebo prostredníctvom stránky odkazprestarostu.sk. Každý jeden obratom preveríme a operatívne riešime, prípadne upozorníme kompetentných“, pochvaľuje iniciatívu obyvateľov starosta Vladimír Bajan
http://www.petrzalka.sk/2015-04-21-inspektori-verejneho-poriadku-su-nasimi-ocami-na-stopkach/

Inspektori verejneho poriadku aj s ulicami, ktore maju na starosti:
http://www.petrzalka.sk/oblasti/zivotne-prostredie/inspektori-verejneho-poriadku/

Náplň činnosti (okrem ineho):
- pravidelnými pochôdzkami kontrolovať stav čistoty a poriadku
- evidovat staré vozidlá (vraky)
08. február 2016

Stefan

Zabudnite na to!!! Dal som sem aspon 4 vraky a vseky su na svojom mieste! Insepktory su asi len na papiery. Reale nic nerobia. Co je horsie, tie auta realne nik nechodi ani kontrolovat ako volakedy, Clovek nahlasi podnet o vraku a pod kazdym istym je ta ista formulka ako sa bude riesit a pri tom niektoré nemaju ani len znacky. Ten ispektor realne ani pri aute nebol, lebo keby pri nom bol, tak po 30 dnoch je na celnom skle papier. Na Gercenove a Rongenovej su totalne vraky a su tam stale . Jeden dokonca uz 2,5 roka!!!! Toto volebne obdobie je katastrofa. Nechapem preco to neodtahuju na jedno miesto a tam tia auta neriesia. A po roku rovno do srotu. Clovek sa snazi nahlasit vrak a MČ sa mu este aj chrbtom otoci. Inspektor by mal hlasit vsetko ot lamy co nesvieti, cez rozbie chodnik, kose, cesty vytlky, lavicky, smeti, stojiska, grafity. Jednoducho vsetko. Doobeda ma behat vonku a poobede riesit administraciu alebo opacne. Idelane pesi alebo na biku.
08. február 2016

nepšo

pekná to funkcia - inšpektor verejného poriadku . Nehnevajte sa na mňa , ale keby vykonávali títo páni svoju funkciu zodpovedne , nemohla by Petržalka vyzerať tak ako vyzerá . Áno majú na starosti veľkú časť ulíc , a nedá sa všetko zmapovať hneď , ale Vám sa niekedy stalo , žeby ste videli inšpektora ver.poriadku v teréne , žeby niečo riešil , fotil alebo dokumentoval ? Ja nie , vidieť iba mestkých policajtov , ako osádzajú papuče alebo pokutujú , niekedy ani tých nie . A pochybujem , že títo páni poberajú z našich daní malý plat...
11. február 2016

Andy

MČ vraky nerieši, nemá ich kam dávať, pokiaľ má auto evidenčné číslo, musí sa odviezť na strážené parkovisko, kde musí byť rok (!) a potom ho môžu vyradiť z evidencie a zošrotovať... A kedže na takého parkovisko samozrejme nie sú peniaze, vraky veselo zaberajú drahocenné parkovacie miesta.
15. február 2016

Martin z Jasovskej

Pre: Javor
Z autami nikto nič neurobí nakoľko majú ŠPZ. U nás na Jasovskej sme mali na parkovisku jedno vozidlo skoro rok. Odpoveď inšpektora bola : Auto má značky...blá,blá,blá. Dali sme bezdomovcovi na vínko...do rána bolo po značkách a po troch dňoch tam bol aj inšpektor z mestskou políciou a nakladali auto na odťahovku. P.S. neberte to prosím ako návod :-)
19. máj 2016

Erik Homola

Auto už bolo odstránené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania