Rozšírenie chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený

Prosím o stavebné rozšírenie chodníka tak, aby popri šikmom parkovacom mieste bol chodník, čím by chodci nemuseli prechádzať celú šírku ulice, ale len menej ako polovicu (šírku jazdného pruhu). Priechod pre chodcov sa tak stane bezpečnejší, lebo sa skráti čas chodcov vo vozovke (na priechode) a vzdialenosť ktorú musia chodci vo vozovke prekovať. Pri stavebnej úprave prosím nezabudnúť na bezbariérovú úpravu a vodiacu/varovnú dlažbu pre nevidiacich a slabozrakých.

22. február 2016

anstasiad

Milý Netro, zaujala ma na Vašej fotografii križovatky Bezručova ulica - Dostojevského rad - Pribinova ulica špina popri obrubníkoch. A nielen to - ten nechutný obrovský bilboard na mieste, kde mala byť pôvodne socha M. R. Štefánika. Taká necitlivosť, negustióznosť a nekultúrnosť sa môže stať len vo východnej Európe a v rozvojových krajinách tretieho sveta - umiestniť bilbord do susedstva kultúrnych pamiatok - Umeleckej besedy Slovenska (1924), Paláca Coburg (1938) a kancelárskej budovy Ministerstva vnútra SR z roku 1931. Vo viedenskom I. okrese nie sú žiadne bilboardy, keby si primátor Viedne dovolil niečo také schváliť bol by na veky za najväčšieho Arschlocha (ritnú dieru) v dejinách mesta.
16. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca komunikácie, udržiava komunikácie a chodníky v dobrom tech. stave a v projektovanom stave a nemôže meniť šírkové usporiadanie chodníka

Oddelenie komunikácie a marketingu
06. apríl 2021

Martin Uváček

Podnet po rokoch stále neriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania