Arogantné parkovanie na chodníku a zničený trávnik

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Nina Klusová 13. februára 2016

Parkovanie na chodníku vedľa Lenardovej ulice sa dlhodobo nerieši. Došlo to až do takého štádia, že trávnik vedľa chodníka je úplne rozrýpaný a blato autá vynášajú kolesami všade do okolia. Autá tam bežne na chodníku stoja v jednom rade za sebou, ostatné ich obiehajú po rozmočenej tráve. Na tomto chodníku sa nie autá uhýnajú chodcom, ale chodci musia uvoľniť cestu arogantným vodičom.

21. február 2016

Jano

Môžem potvrdiť,
na odfotenom mieste je to už min. 2 roky neunosné. Rodičia s kočíkom a detmi vedia o čom píšem.
Autá, ktoré parkuju na zeleni a chodniku nie su na to odkazané - je to len o arogancii.
Vyzývam kompetentných aby konali a obmedzili vstup autám na chodník.
29. február 2016

Odpoveď samosprávy

Rozjazdenosť trávnatých plôch vďaka arogantným spoluobčanom-vodičom na Lenárdovej ulici riešime aj v spolupráci s políciou. Navrhnuté opatrenia musí schváliť Dopravná komisia Magistrátu hlavného mesta SRa v prípadae súhlasu budú osadené dopravné koly na zamedzenie prejazďovania a následne budú umiestnené aj zábrany do zelene. Po realizácii bude upravený aj rozjazdený terén.

mestská časť BA-Petržalka
17. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Podnet bol v čase svojej aktuálnosti vyriešený, v rámci pešej komunikácie boli osadené dopravné stĺpy, tak aby sa zamedzilo vjazdu motorových vozidiel a následnému poškodzovaniu plôch verejnej zelene. Momentálne je stav predmetnej parcely vo vyhovujúcom stave.
18. september 2019

Nina Klusová

Dobry den, podnet je uz tri roky vyrieseny k nasej spokojnosti. Opat tam rastie trava a chodnik sluzi chodcom, rodicom aj detom. V tejto lokalite som vsak pred par dnami davala iny podnet, ktory sa tykal chybajuceho priechodu pre chodcov. Prechod cez tuto cestu je nebezpecny, najma pre deti. Odfotene miesto so stlpikmi by mohlo byt napriklad miestom, kde by mohol byt novy priechod pre chodcov zriadeny. Vopred dakujem, ze sa podnetom zaoberate.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania