Zhoršený prístup na zastávku MHD Gagarinova

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Barbora Plášková 10. februára 2016

Prístup po chodníku na zastávku je často suchou nohou nemožný. V dôsledku častých rozkopávaní chodníka a následného betónovania častí chodníka sa vytvorili priehlbiny, v ktorých sa zachytáva dažďová voda. Chodník je nielen nefunkčný v určitých obdobiach (v zime nebezpečná ľadová plocha) ale aj celkovo neestetický. Nedávno pristavali ďalší prístrešok na zastávke a kvoli inžinierskym sieťam rozkopali chodník až ku rozvodu energie, ktorý je vdialený asi 50 m. Pás vedie popri zanedbanom okraji chodníka, kde zeleň prerastá obrubník chodníka. Popri vykopávaní spomínaného pásu sa mohla vykonať oprava aj tejto časti a nie to robiť na stokrát s tým že každý raz použijú iný druh materiálu a potom to vyzerá veľmi zle. Prikladám aj fotku, kde vidno mláku vody aj obrastený obrubník.

10. február 2016

Tomas

Uplne suhlasim, navyse tam zavadzia trojnozka s reklamou a zbytocny citylight, ktory zavadzia vodicom prichadzajucim z Tomasikovej.
10. február 2016

Miriam

Pripajam sa k podnetu. Ta zastavka je aj dost kratka, konkretne 2 trolejbusy ci autobusy zasebou sa tam nezmestia a to robi problem pri prestupovani a zaroven mala plocha robi problem v rannych a vecernych spickach, to je tam pridali dalsi pristresok je sice fajn ale i tak to kapacitne nepostacuje podobne ako zastavka Prievozska v opacnom smere na Dolne hony, tam je iba 1 maly pristresok a napriklad v takomto dazdivom pocasi tam clovek zmokne a este ho poriadne prefuka ..na takychto frekventovanych zastavkach pri velkych krizovatkach by to chcelo zastavky hodne 21. storocia
07. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Informovali sme správcu komunikácie, Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia, akonáhle budú voľné finančné prostriedky pristúpime k náprave.

Oddelenie komunikácie a marketingu
29. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca komunikácie, v tychto ( posledný júnový týždeň) dňoch prebieha ukončenie opravy.

Oddelenie komunikácie a marketingu
29. jún 2016

Tomas

Dobry den,

Dakujem za vyriesenie podnetu. O odstraneni reklamy (citylaght a trojnozka) sa neuvazuje?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania