Výjazd z parkoviska Lidl na Peknú cestu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Marek 23. februára 2016

Dobrý den, chcel by som sa spytat, ci nie je mozne vyznacit aspon dve parkovne miesta na zakaz parkovania, pripadne zakazat parkovanie na strane cesty pri predajni Lidl. Popis problemu: Pri vychadzani z parkoviska Lidl na Peknu cestu, vid foto. vodic nema vyhlad, kedze auta stoja pri vyjazde zlava aj z prava a zavadzaju vo vyhlade na hlavnu cestu. Vodic sa musi vysunut do jazdnej drahy aut, ktore idu po Peknej ceste. Poznamka: Zaber je z google street v case okolo 12tej, ale rano stoja auta tesne vedla vyjazdu z lavej aj pravej strany. Dakujem

29. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

komunikácia je v správe magistrátu. Minulý týždeň na zasadaní operatívnej komisie pri oddelení dopravy magistrátu bol tento podnet predbežne prejednaný s tým, že tento týždeň sa uskutoční obhliadka miesta za účasti zástupcov polície aj magistrátu, a tiež MČ Rača. O záveroch budeme informovať.

Ďakujeme za podnet

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
08. marec 2016

Juraj

suhlasim s podnetom. Problem je aj pri vyjazde z Hubeného na Peknu cestu, málokedy vidim, co ide zhora a niekedy idem na risk. Nehovoriac o tom, ze autobus 75 tam ma problem ist zareven s autom v protismere. Na uvedenej krajnici by auta nemali stat vôbec.
18. apríl 2016

Juraj

Dufajme, ze sa tych zaverov aj dozijeme.
12. marec 2019

Viktória Grečová

Pribudla tam prerušovaná cyklotrasa, ale zjavne sa od roku 2016 nič nevyriešilo.
17. jún 2021

Martin Uváček

Auta tam už stáť nemôžu, je tam konečne vyznačená oficiálna cyklocesta. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania