Nekvalitné zábradlie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 11. augusta 2020

Zábradlie, ktoré bolo približne pred rokom nanovo osadené na električkovej zastávke Račianske mýto je už úplne zošúchané. Dúfam, že v rámci reklamácie môže Dopravný podnik Bratislava dať opraviť/vymeniť toto zábradlie bez dodatočných nákladov.

10. august 2020

Martin Uváček

8 rokov neriešený podnet.
13. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že sme tento podnet ešte nevyriešili. O podnete sme informovali kompetentné oddelenie, o riešení vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a za to, že nám pomáhate spraviť naše mesto krajším.
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
11. marec 2021

Martin Uváček

Zdá sa, že napriek Korone svitá tomuto projektu na lepšie časy. Mesto hľadá projektanta na úpravu a rozšírenie zastávok na Račianskom mýte. Realizácia sa predpokladá niekedy v najbližších rokoch. Vodičov zmena veľmi nepoteší, cestujúcu verejnosť, chodcov a cyklistov už viac. Iné bude aj zábradlie zastávok.
https://www.yimba.sk/rekonstrukcie-elektrickovych-trati/dopravny-podnik-hlada-projektanta-na-rozsirenie-elektrickovej-zastavky-na-racianskom-myte
19. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Informácie od pána Uváčeka sú správne.
My ešte doplníme, že zatiaľ plánujeme uskutočniť opravu v tomto roku, ale vzhľadom na to, že sme ešte len na začiatku prípravy, tak sa realizácia môže pretiahnuť a uskutočnená môže byť až v budúcom roku.
V každom prípade sa priestor už v blízkej dobe dočká po rokoch výrazného zlepšenia čo veríme, že poteší všetkým obyvateľov a obyvateľky.

S pozdravom
Kedy? 2021-2022

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
19. august 2021

Martin Uváček

Začalo sa s rekonštrukciou nástupišť na oboch stranách zastávky. Po novom by mali byť vyššie, širšie a aj s pristreškami. Bude aj nové zábradlie. Takže podnet sa rieši. https://bratislava.sk/sk/sprava/magistrat-s-dopravnym-podnikom-bratislava-spusta-rekonstrukciu-racianskeho-myta
01. október 2021

Martin Uváček

Zábradlie bolo vymenené za úplne nové antracitovej farby. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania