Regulované parkovanie alebo tolerovaný bordel?

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
jajbolina 12. februára 2016

Nám. SNP je priame centrum mesta, dohodobo tam je parkovisko, miesto, aby sa toto jedno z najvýznamnejších bratislavských námestí premenilo na pešiu zónu, stáva sa z neho tolerovaný bordel a úložište áut v úplnom centre mesta. Máme mestskú políciu, ako kontroluje vyhradené parkovanie, keď som narátala naraz 7 áut na blikačke? Žiadam o zjednanie nápravy, ide o centrum mesta!

12. február 2016

Brano

Zial takyto bordel, ktory sa uz davno vymkol spod kontroly, je v celom centre mesta. Tragikomicke je to aj preto, ze auta parkujuce v strede cesty nemaju kupeny parkovaci listok. Vodici parkujuci na vyznacenych miestach su znevyhodneni hned dvakrat. Najprv tym, ze za parkovanie riadne zaplatia a potom tym, ze sa z miesta nemozu dostat, kym laskavo nepride vodic parkujuci v strede cesty.
13. február 2016

autopravo

Magistrat a mestska policia su jedna banda lenivych povalacov.
18. jún 2016

Michal Oravec

Nelegálne parkovanie na Námestí SNP

Na namesti SNP nelegalne parkuju kazdy jeden den desiatky aut. Naco mame MsP? Naco ich platime? Naco platime Magistrat? Naco platime MC?

Nie je tam nahodou zona parkvania len na vyznacenych parkovacych miestach? Ako v celom centre? Ci zakony su len na srandu? Resp. ako pre koho?
14. október 2022

Martin Uváček

Minimálne parkovanie pred kostolom milosrdných je už pár rokov minulosť.
15. október 2022

jajbolina

V žiadnom prípade podnet nemožno označiť ako vybavený, stále sa na väčšine námestia parkuje. A pri slimačej rýchlosti realizácie architektonických návrhov od MIB a arch štúdií to tak bude najbližších 10 rokov. Bohužiaľ:-(

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania