Rozpadajúce sa schody - Lipová

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
fowner 15. februára 2016

Schody medzi Lipovou a Révovou ulicou sa začali postupne drviť a rozpadať. Pri neopatrnejšom šliapnutí odíde z nohou pol schoda dole kopcom. Poprosím po rokoch o vyčlenenie rozpočtu na rekonštrukciu schodiska.

25. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v súčasnej dobe mapujeme a monitorujeme všetky verejné schodiská, zverené do správy mestskej časti Bratislava-Staré Mesto. Podľa stavu poškodenia, začneme s postupnými opravami najviac poškodených schodísk, aby spĺňali všetky bezpečnostné a technické kritéria.
Začatie opráv je plánované na leto 2016, z dôvodu vhodnejších poveternostných podmienok, ktoré majú vplyv na kvalitu prác, ako aj na ostatné práce spojené s predsedníctvo Slovenskej republiky v EÚ.



Adela Bednáriková
Investičné oddelenie

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava

Tel: +421 2 59 246 295
E-mail: [email protected]
www.staremesto.sk

09. máj 2016

Martina

Rozpadnute schody

Schody su rozpadnute, okolie schodov neupravene, zarastene
10. máj 2016

Martina

Kazdy den po tychto schodoch idem aj niekolko krat denne. Clovek musi davat pozor, aby sa na nich nezranil, pripadne nesmykla sa mu noha, pretoze schody sa drolia a vecer musi clovek davat obzvlast pozor. Tento stav je uz niekolko rokov a mrzi ma, ze teraz sa davaju ako tak dokopy trasy v okoli, kadial pojde vladna kolona, len aby to vyzeralo, ze ako mame vsetko upravene. Nikto sa vsak nestara o miesta, ktore su zanedbane niekolko rokov a kde ziju obcania kazdy den.
12. máj 2016

Petra

Tie schody su MASAKER dokonca aj pre mladeho, zdraveho a triezveho cloveka. Neviem si predstavit ako tade prechadzaju postarsi obcania...je to fakt hanba ze sa to neriesi, come on.
24. august 2017

fowner

Schody opravilo Staré mesto.
25. august 2017

Richard

Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania