Harmonogram cestných opráv v Karlovej Vsi

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
U NAS TAKA OBYCAJ 16. februára 2016

Žiadam o zverejnenie harmonogramu plánovaných opráv ciest v správe Mestskej časti Bratislava - Karlova Ves, tak ako to urobil prednedávnom bratislavský Magistrát. Ďakujem.

18. február 2016

Michal Oravec

Super podnet. Mne poslali excel cez infozakon (www.chcemvediet.sk). Mozno ked sa spyta 10 alebo 100 ludi tak ich osvieti a daju to na net. Treba dufat.
18. február 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

dakujem za uznanie..aj informacie...
07. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť Bratislava-Karlova Ves postupne opravuje dlhodobo zanedbané verejné priestory - hlavne chodníky a schody, postupne sa opravili výtlky, začali sa opravovať súvislé úseky ciest (aktuálne Sološnícka), pripravujú sa bezbariérové úpravy (napr. schody pri Samoške na Lackovej), opravujú sa prepadnuté časti komunikácií atď.
Všetky opravy sa dejú postupne v rámci možnosti samosprávy a rozpočtu - je to akcia na niekoľko rokov (často ide o chodníky, múry a pod., ktoré neboli od vybudovania žiadnym spôsobom opravované 20 a viac rokov).
Harmonogram v zmysle časového harmonogramu nie je dostupný, nakoľko sa opravuje postupne, podľa možnosti rozpočtu, podľa verejného obstarávania, počasia atď.
Mestská časť má zoznam potrebných opráv - bol zverejnený pánom Oravcom vyššie - tento zoznam sa pravidelne aktualizuje.
Z daného dôvodu po ukončení najurgentnejších opráv v roku 2016 budeme môcť stanoviť presnejší harmonogram opráv v roku 2017.

S pozdravom

--
Mgr. Michal Drotován

Vedúci oddelenia dopravy a životného prostredia
[email protected]
Tel: 00421 2 602 59 218

Miestny úrad mestskej časti
Bratislava - Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania