Obmedzená premávka

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Renata_A 16. februára 2016

Na Jesenskeho sa rekontruovala elektrickova trat a v suvislosti s tym sa trochu zmenilo aj vodorovne znacenie jazdneho pruhu. Kvoli parkujucim autam nie je ale mozne sa zaradit do jazdneho pruhu, ktory odbaca do lava smer Kamenne nam. a do prava smer Sturova. Treba ich obchadzat cez kolajisko, kadial zas prebehuju ludia, ktori vystupili z elektricky. V podstate je tato krizovatka kvoli zaparkovanym autam neprehladna. V strede stoja auta, vpravo stoja auta a pri vychadzani z Palackeho na Jesenskeho je kvoli tymto autam obmedzeny vyhlad a zuzeny prejazd.

17. február 2016

Branislav Nopp

podľa mňa by tam už nemali stáť, tuším to boli len dočasné parkovacie miesta počas rekonštrukcie
17. február 2016

Karlovešťan

Problém ale je, že je tam dočasná dopravná značka, ktorá parkovanie povoľuje a ktorá tam už dávno nemá čo robiť...
22. február 2016

Dušan

Parkujúce autá blokujú Jesenského ul.

Na Jesenského ulici pred bývalou Pravdou pravidelne parkujú veľké (dlhé), čierne osobné autá kolmo k chodníku. Evidentne zodpovedným (polícii) nevadí, že tým blokujú jediný jazdný pruh, ktorý po rekonštrukcii križovatky Jesenského - Štúrova zostal. Autá vchádzajúce do križovatky musia parkujúce autá obchádzať cez jazdný pruh električky (viď foto), čím vznikajú kolízne situácie. Ide o jasné porušenie dopravných predpisov - vozidlo tvorí prekážku, policajti však nič nevidia - zato v oblasti ochotne rozdávajú papuče alebo odťahujú za menej závažné prehrešky. Zdá sa, že stále platí staré rímske: Quodlicet Yovi, nonlicet bovi - otázne je, kto v tomto našom absurdistane je Jupiterom a kto volom.
22. február 2016

Michal Bordáč

Štúrova je ešte uzavretá, lebo nie je skolaudovaná hoci je už od 15.12 akože "hotová" takže preto je tam stále toto "dočastné" (trvalé) riešenie. Po kolaudácii (možno sa toho dočkáme ešte tento rok) sa to dá do poriadku.
24. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,


toto riešenie je dočasné. Keď bude Štúrova ulica oficiálne skolaudovaná a spustená a budú umiestnené všetky trvalé dopravné značenia a odstránené dočasné. Kolaudácia však nezávisí od Magistrátu hl. mesta.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
28. jún 2016

Renata_A

Podnet je uz par dni ci az tyzdnov vyrieseny. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania