Zdevastované lavičky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Odkazprestarostu.sk 20. novembra 2012

Okolo Budatínskej sa nachádzajú zdevastované lavičky, na ktorých sa nedá už ani poriadne sedieť, a navyše sú nebezpečné, nakoľko po vytrhnutých drevách zostali v betóne ostré šróby. Lavičky sa nachádzajú na obrovskom betónom priestore, kde ich je minimálne 20 v rovnakom stave. Zvyknú sa tu hrávať aj deti z okolitých panelákov.

21. november 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

o stave a nutnosti opravy „lavičiek“ na Budatínskej vieme. Lavičky sú zaradené do plánu opráv a výmeny. Problémom je finančné zabezpečenie na obstaranie nového dreva vzhľadom na množstvo lavičiek – podperných betónových kociek. Budeme to riešiť osadením nového dreva. Nebezpečné časti alebo poškodené časti lavičiek odstránime v najbližších dňoch. Nové drevá na lavičky osadíme podľa stavu počasia začiatkom roka 2013. V tejto veci komunikuje náš miestny podnik VPS aj s viacerými obyvateľmi okolia Budatínskej. Veríme, že na jar budú aj tieto lavičky v poriadku. Pre Vašu informáciu dopĺňame, že len v tomto roku sme osadili v Petržalke cca 200 nových lavičiek, žiaľ, mnohé obyvatelia vzápätí poškodili či dokonca úplne zdemoloval

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
30. november 2012

Milka Podmajerská

Dobrý deň, podarilo sa nám prostredníctvom nášho podniku VPS zaobstarať aspoň nejaké drevo, aby sme čiastočne uspokojili požiadavku o osadenie – opravu lavičiek. Opravili sme 10 lavičiek na betónových kockách, ktoré sa dali použiť v „jame“ na Budatínskej. Poškodené kocky betónu, ktoré sa už nedajú použiť, budú odstránené hneď, ako nám to čas dovolí.
30. november 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podarilo sa nám prostredníctvom nášho podniku VPS zaobstarať aspoň nejaké drevo, aby sme čiastočne uspokojili požiadavku o osadenie – opravu lavičiek. Opravili sme 10 lavičiek na betónových kockách, ktoré sa dali použiť v „jame“ na Budatínskej. Poškodené kocky betónu, ktoré sa už nedajú použiť, budú odstránené hneď, ako nám to čas dovolí.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania