Platba za vyhradené parkovanie na Kresánkovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Patrik karvan 21. februára 2016

Dobry den,
zaciatkom decembra som si podal ziadost o predlzenie vyhradeneho parkovacieho miesta. Rozhodnutie aj s kartickou opravnujucou vyuzivat toto miesto mi bola dorucena 18.2.2016. Pocas 1,5 mesiaca tam parkovali rozne auta. Raz som sa pokusil zavolat mestsku policiu, ktora odo mna pytala karticku platnu pre 2016, naco mi povedali, ze so starou kartou 2015 nemozu nic spravit. V teraz dorucenom rozhodnuti MC KV pozaduje zaplatit sumu 345 eur, co je suma za 12 mesiacov, kdezto ja som opravneny toto miesto vyuzivat iba od 18.2.2016. Uvitam Vas nazor. S pozdravom, PK

22. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v zmysle pravidiel musí osoba požiadať o predĺženie vyhradeného parkovacieho miesta najneskôr 30 dní pred ukončením vyhradeného parkovania - pán sám píše, že predmetnú žiadosť podal po termíne - pre ľudí, ktorí zaslali žiadosť po termíne nebolo možné zabezpečiť rozhodnutie k 1.1.2016 a podľa správnosti malo ich miesto byť zrušené.
Ak máme prihliadať na pôvodné vyhradené parkovacie miesta, tak musíme udeľovať povolenie od 01.01.2016 (ak sa jedná o predĺženie) - ináč by sa nejednalo o predĺženie ale o žiadosť o pridelenie uvoľneného parkovacieho miesta a osoba by bola v novom poradovníku.

S pozdravom


Michal Drotován
oddelenie dopravy a ŽP
MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves
22. február 2016

Patrik karvan

Dobry den,
bez ohladu na termin podania ziadosti, tak nemozete ziadat od nikoho platbu za prenajom so spatnou platnostou. Minuly rok to bolo rovnake a termin podania ziadosti bol November. Ani ak by sa jednalo o pridelenie noveho, tak by ste dufam, nikomu nepridelovali miesto vo februari s tym, ze musi zaplatit aj za obdobie, ktore nemohol vyuzivat.
S pozdravom
PK

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania