Zdevastovaný prístrešok zastávky Karlova Ves

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený

Pristresok zastavky Karlova Ves (smer Dubravka) je totalne zniceny, prehnity, hrdzavy, rozbity, proste na nic, nie len klasicky zaplagatovany a pomalovany, ale vyslovene roky rokuce neudrziavany. Na druhej strane je pristresok ok. Opravit, monitorovat, udrziavat.

23. február 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

asi sa setri a caka na komplet rekonstrukciu trate spolu so zastavkami..
23. február 2016

Ignác gwsssc

Asi sa caka na komplet rekonstrukciu Slovenska, ktora nastane tesne pred vyhasnutim Slnka.
23. február 2016

Vlado

prístrešky MHD sú starosťou /záležitosťou DP
24. február 2016

jajbolina

Bude sa to predsa na budúci rok (celá trasa KV až po tunel) rekonštruovať. Nemá zmysel do toho teraz vrážať peniaze.
28. február 2016

Lukáš

No opravy sa asi dočkáme až s rekonštrukciou, ale čo sa týka rekonštrukcie tak stavebné povolenie by malo byť vydané do apríla 2016, stavebná firma by mala byť vysúťažená ak to pôjde dobre možno okolo leta a rekonštrukcia by sa mala začať ešte tento rok. Otázna je však jej doba. Mesto chce trať rekonštruovať postupne v jednokoľajnej prevádzke cca 2 roky, DPB presadzuje variant rekonštrukcie naraz s úplnou výlukou električiek takže ešte to nejaký čas potrvá.
05. máj 2016

Michal Oravec

Aby nam nebolo smutno tak priamo nad tieto krasne pristresky na zdevastovane zabradlie "mostu Magistratu" zavesila Karlova Ves reklamne plachty. Iste v ramci boja proti vizualnemu smogu.
08. máj 2019

Michal Oravec

Absolutne zdevastovana, odporna, hrdzava, derava, neskutocna zastavka Karlova Ves. Ziadam okamzite opravit. Furt platime tejto dedine obrovske dane a zijeme tu na smetisku.
09. máj 2019

jajbolina

Pán Oravec, aké obrovské dane platíte tomuto mestu? Práve prišiel výmer za rod.dom a záhradu a vychádza to okolo 100 €. Je to veľa?
Niežeby som nesúhlasila s vašim podnetom, ale táto trať sa ide v lete rekonštruovať, snáď tam nebudú vrážať peniaze? Je to rovnaké ako zlý stav Botanickej cesty. Mám požadovať jej opravu keď tam onedlho budú stavebné stroje? Bolo by to neefektívne., ani doma by sme tak nehospodárili.
Skôr treba tlačiť aby DPB na tie nástupištia dal 1 dlhší a užší prístrešok, tie 2 krátke sú nepraktické, zmestí sa tam nenej ľudí a zaberajú viac miesta na nástupišti (čo dali v Dúbravke).
Takto to majú v Košiciach, je to lepšie:
https://imhd.sk/transport/media/gn/00134083/Zrekonstruovana-zastavka-Zuglo-vasutallomas.jpg
09. máj 2019

Michal Oravec

Platim tomuto pseudostatu 49 percent zo vsetkeho co zarobim, plus dph, plus dane za auto, byt a milion inych dani. Stav je taky min 5 rokov a ten neschopak nemozny co tam na meste uz pol roka hnije na to absolutne kasle.
09. máj 2019

jajbolina

Lenže štát nie je mesto. Mesto dostáva len podielové dane za FO a daň z majetku. Ešte aj daň z motorových vozidiel ide BSK. Treba sa hnevať na vládu a tam tlačiť, mesto je podfinancované.
09. máj 2019

U NAS TAKA OBYCAJ

predsa uz budeme platit poplatky za auto... uz sa to zahoji a o 20 rokov uz bude lepsie...lebo ani auta uz nebudu jazdit...a nebude sa ani kam vozit do prace sa nebude chodit a bude vymalovane
09. máj 2019

Michal Oravec

preco by ma to malo zaujimat? Platim dane? Platim! Vela? Vela. Ako si ich rozdelia je predsa vylucne problem tych diletantov co sa dali na mesto a mc zvolit.
09. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet!
Uvedené prístrešky budú vymenené v rámci plánovanej rekonštrukcie Karloveskej radiály.

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
25. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, problém bol modernizáciou karloveskej radiály vyriešený.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti
25. november 2019

Michal Oravec

to teda nebol problem vyrieseny. zastavka tam je absolutne rozdrbana, vlastne tam vobec neni! len spina bordel a beton.
25. november 2019

U NAS TAKA OBYCAJ

uz iba niekolko svetelnych rokov bude TELEPORTOVANIE.. vyckajme!
28. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, zastávka skutočne bola opravená: https://imhd.sk/ba/media/gn/00231919/Pohlad-na-zastavku-Kutiky-v-prvy-den-prevadzky.jpg?1580222436

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti
28. január 2020

Michal Oravec

Keby ste to odfotili aj na druhu stranu tak by ste videli zhrdzaveny rozpadavajuci sa most, same diery a dve betonove obludy plne smeti.
29. január 2020

U NAS TAKA OBYCAJ

opticky zastavky ako VYSTUPISTE v OSVJETINE.. tmave bez fantazie, nebezpecne madla s L profilom ...este tu chybaju nackovia aby kricalia SCHNELL, SCHNELL...to je proste o tom ze priorita je rychly prejazd karlovkou a napojenie dlhych dielov na elinu! karlovka nieje podstatna..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania