Jazda po tráve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Roman 24. februára 2016

Na chodník na ulici Doktora Vladimíra Clementisa v Ružinove jazdia nákladné a iné automobily, pristupujú cez chodník z Ružinovskej ulice, obchádzajú stĺpiky na oboch stranách (pričom pri Dome budúcnosti je jeden stĺpik na kľúč) a ničia zeleň. Dnes sa mi podarilo jedno auto odfotiť.

25. február 2016

Maja

Obdobný podnet som pridala aj ja pred pár dňami (samozrejme bez reakcie kompetentných) a ja tam pravidelne vídavam auto - Ružinovský podnik verejnoprospešných prác. Komu sú tie ich práce verejne prospešné.....neviem.
25. február 2016

Martin Patoprstý

Dobrý deň, situáciu už riešim s vedením verejnoprospešných služieb. Budem iniciovať stretnutie na tvári miesta so zástupcami VPS a MÚ a hľadanie spoločného riešenia. Na jednej strane pracovníci VPS čistia (a podotýkam poctivo) naše verejné priestranstva a na druhej strane zanechajú po sebe zničenú zeleň. V prípade záujmu o účasť na stretnutí ma kontaktujte. Martin Patoprstý poslanec Ružinova za Ostredky
25. február 2016

Roman

Ďakujem za rýchlu reakciu. Najjednoduchšie riešenie by bolo vymeniť stĺpik od Ružinovskej ulice za sklopný a dať VPS kľúč spolu s kľúčom od stĺpiku pri Dome Budúcnosti (nerozumiem prečo ho ešte nemajú). Zároveň bude treba jazde po trávniku nejako zabrániť, pretože sa mi zdá že tade nejazdia len vozidla VPS...
26. február 2016

Viva Aqua

Jazda nákladných áut po chodníku asi tiež nie je riešením. Ve´d aj na fotkách vidno, v akom stave rozpadnutia je ten chodník !
02. marec 2016

Ružinovský podnik verejno prospe

Dobrý deň prajem,
uvedený problém sa už riešil. V tom čase sme nemali k dispozícii od Mú Ružinov kľúče od uzamykateľný stĺpikov. V súčastnosti ich už máme, a preto príjmeme opatrenia, aby sa problém odstránil. Treba však povedať, že na viacerých úsekoch sa nachádzajú pevné stĺpiky, ktoré je nutné momentálne obchádzať. Túto situáciu budeme riešiť s Mú Ružinov. Tak ako aj Vám, tak aj nám záleží na čistote Ružinova a ochrane zelene. Uvedomujeme si, že na daných miestach trpia trávnaté plochy, a preto sa snažíme nájsť čo najlepšie riešenie. Ďakujeme Vám za podnet a za snahu pomôcť nám zabezpečiť čistý a pekný Ružinov.
S pozdravom a prianím pekného dňa ,
Ružinovský podnik verejno prospešných služieb, a.s.
16. marec 2016

Roman Grunner

Vyzerá to na pravidelnú jazdu, blato je roznesené. Už asi niekomu došla trpezlivosť a položil tam betónové trámce...
18. apríl 2016

Roman

Vážený Ružinovský podnik,

to že máte kľúčiky od stĺpika je dobrá správa, ale rozjazdený trávnik pri stĺpiku neďaleko Domu Budúcnosti, ktorý sa zmenil na bahnitú dieru, ktorú spôsobili aj Vaši zamestnanci by ste mohli uviesť do pôvodného stavu
18. apríl 2016

Maja

Na miestach kde sú pevné stĺpiky by sa zamestnanci mohli aj trocha prejsť peši, nemusia zastať napr. rovno pred smetným košom. Zabezpečiť urýchlenú výmenu stĺpikov!
19. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujeme Vám za podnet.
Vec je v riešení, aby sa už neopakovala.

S pozdravom

kancelária starostu
26. apríl 2016

Ružinovský Podnik

Dobrý deň, dňa 25.4.2016 bol prejazd pri OD Budúcnosť upravený a zrevitalizovaný. Osadili sme aj zábranu z lomového kameňa.
26. apríl 2016

Ružinovský Podnik

26. apríl 2016

Roman

Dakujem za vyriešenie podnetu.
04. júl 2016

Roman Grunner

Vyzera to tak ze sa nic nezmenilo, auta si nasli novu cestu...
21. júl 2016

Ružinovský podnik verejno prospe

Dobrý deň prajeme,
ďakujeme za Vás podnet avšak, z týchto fotografií nie je jasné či ide o naše autá a teda pochybenie z našej strany.
28. november 2017

Andrea Morongová

Rozjazdený trávnik pri OD Budúcnosť

Takto vyzerá kúsok zelene pri OD Budúcnosť po tom, ako si cez trávnik pravidelne skracujú cestu pracovníci starajúci sa o zeleň v parku. Môj manžel na tento konkrétny prípad už viackrát upozorňoval, bol osadený uzamykateľný stĺpik, ktorý sa dá zložiť, následne aj privalený ťažký kameň, ale pracovníkom je zjavne stále jednoduchšie odvaliť kameň a rozbahniť to tam, ako si odomknúť stĺpik. Odfotené v piatok, 24.11.2017.
29. november 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Na vzniknutú situáciu upozorníme vedenie spoločnosti.

MU Bratislava - Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania