Nelegálna reklama na Bajkalskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Nacbo Ynmynona 24. februára 2016

Na Bajkalskej na stlpoch verejneho osvetlenia v tesnej blizkosti cesty je umiestnena nelegalna reklama (pri krizovatke na oboch stranach cesty a medzi troma vezami a pumpou). Ziadam o odstranenie.
Rovnaka nelegalna reklama ale na velkych plachtach je umiestnena aj na zabradli v stredovych pasoch na krizovatke Bajkalska x Roznavska a na Trnavskom myte. Tiez ziadam o odstranenie.

25. február 2016

Nacbo Ynmynona

Medzi troma vezami a pumpou je tiez na oboch stranach cesty.
03. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Informovali sme o ňom dispečing. Po preverení situácie a v prípade, že ide o porušenie zákona urobia okamžitú nápravu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
15. marec 2016

Nacbo Ynmynona

Po 12-tich dnoch preverovania vas chcem vyzvat, aby ste aj konali. Podla zakona sa taketo predmety nesmu umiestnovat na dopravne zariadenia, ani k prechodom pre chodcov alebo ku krizovatkam alebo do tesnej blizkosti cesty. Zhorsuju vyhlad, obmedzuju chodcov a najnovsie uz aj ohrozuju - vid. foto !!! Velmi by ma zaujmali aj vysledky preverovania a dovod, preco su tieto reklamy stale na mieste - teda tie co nerozfukalo po ceste.
23. apríl 2016

Nacbo Ynmynona

Prosim admina aby oznacil podnet za NERIESENY.
Neriesene = uradnici pockali kym problem vyhnije. Tym ze tam tieto nelegalne reklamy nechali az do uskutocnenia reklamovanej akcie, davaju signal vsetkym pochybnym reklamkam, ze mozu pokracovat v porusovani zakonov a nic sa im nestane. Potom sa nemozme cudovat ze to tu takto vyzera. Takze by som bol nerad, aby sprava mesta mesto dostala "zeleny bodik", za nieco co neriesila. Nech si na to nezvyknu.
14. jún 2016

Nacbo Ynmynona

Dispečing dostal šancu na reparát. Na Bajkalskej (3 kusy z foto) a aj na mnohých iných uliciach sa objavili ďalšie nelegálne reklamy. Žiadam o ich odstránenie - ideálne všetkých aj s pokutou pre zadávateľa (kontakt na reklame).
14. jún 2016

Nacbo Ynmynona

Dispečing dostal šancu na reparát. Na Bajkalskej (3 kusy z foto) a aj na mnohých iných uliciach sa na rovnakých miestach objavili ďalšie nelegálne reklamy. Žiadam o ich odstránenie - ideálne všetkých aj s pokutou pre zadávateľa (kontakt na reklame).
02. júl 2016

Nacbo Ynmynona

Tato aj vsetky nelegalne reklamy z predoslej aktualizacie su stale na Bajkalskej. Zadavatel (kontakt nanho je na reklame) si ju neodstrani dokonca ani 2 tyzdne po skonceni propagovanej akcie.
Reakcia mesta z 3. marca: "Informovali sme o ňom dispečing. Po preverení situácie a v prípade, že ide o porušenie zákona urobia okamžitú nápravu."
Ake kroky v tejto veci podniklo mesto alebo dispecing?
18. október 2016

Nacbo Ynmynona

Samosprava dostala dalsiu moznost na reparat. Mesto zase zaplavuju nelegalne reklamy. Napriklad na krizovatke Bajkalska-Trnavska su hned 3 kusy. Ziadam o ich rychle odstranenie a sankciu pre zadavatela (kontakt na reklame). Verim ze tentokrat to uz samosprava zvladne a ukaze ze je tu pre obcanov a nie pre nelegalne reklamky.
06. november 2016

Nacbo Ynmynona

Neriešené.
Magistrát v tomto podnete už tretíkrát sklamal. Samospráva nevyužila ani ďalšiu šancu na reparát a nelegálna reklama, ktorá mala byť odstránená hneď po osadení, sa povaľuje po chodníku. Keď začne poletovať po ceste a spôsobí dopravnú nehodu, vezme si to magistrát na zodpovednosť?
Nelegálna reklama sa na tomto mieste objavuje niekoľkokrát ročne, takže na ďalšiu príležitosť na reparát nebude treba dlho čakať.
Keď nie ste schopní odstrániť nelegálnu reklamu, tak aspoň napíšte prečo. Ďakujem.
08. september 2017

Nacbo Ynmynona

Prosím o zmenu stavu na Uzavretý.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania