Vznikajuca skladka na Panónskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení

Sympatizant JOP nas upozornil na skladku odpadkov vznikajucu na Panonskej ulici za cestou pri zeleznicnej trati. Odpadky na miesto podla vsetkeho navaza partia bezdomovcov, ktora tu prebyva. Nie je teda mozne odstranit iba nanoseny odpad, ktory moze byt rozfukany do obytnych casti Petrzalky, ale aj zabezpecit verejny poriadok. Nas sympatizant sa uz pokusal kontaktovat starostu mestskej casti, ale neuspesne, preto skusame na problem upozornit aj tu, verejne.

22. december 2012

Marek

dnes rano, okolo 8:00 nedaleko horelo. Neviem, ci na mieste, kde prebyvaju bezdomovci, alebo autoservis. vyhlad zakryva univerzita
26. jún 2013

Lýdia

Tento problém by sa mal riešiť, celý Janíkov dvor je plný bezdomovcov a pochybných ľudí, ktorý úplne devastujú prírodu . Myslím že toto miesto by sa dalo využiť aj krajšie.Ako napr. nejaký voľný výbeh pre psov, alebo park pre ľudí.
12. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zodpovednosť za riešenie tohto podnetu majú Železnice Slovenskej republiky, pretože ide o odpad
v ochrannom pásme koľajiska.
Kto? ŽSR

MÚ BA - Petržalka
12. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Železnice Slovenskej republiky
13. jún 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame zodpovednej inštitúcii.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
28. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený odpad nevznikol z činnosti ŽSR. V prípade, ak sa nezistí pôvodca odpadu, v zmysle §15 ods. 14 zákona č. 79/2015 Z.z. o odpadoch, je povinná odpad odstrániť obec, na území ktorej bol odpad nezákonne umiestnený (ak ide o komunálny odpad alebo drobné stavebné odpady). ŽSR odpad nahlásili v zmysle platnej legislatívy SR kompetentnému útvaru, ktorým v tomto prípade je Okresný úrad, Odbor starostlivosti o životné prostredie, Tomášikova ul., Bratislava.

Prajem pekný deň!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania