Doplnenie chýbajúcich/poškodených stĺpikov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Lukáš 25. februára 2016

Chcel by som požiadať o doplnenie chýbajúcich stĺpikov na chodníku pri Lafranconi. Okrem poškodených stĺpikov by bolo vhodné doplniť aj chýbajúce stĺpiky po šírke chodníka nakoľko vodiči kvôli chýbajúcim stĺpikom cúvajú za ne a i tak parkujú na chodníku. Vhodné by bolo doplniť aj stĺpiky pri zastávke autobusov keďže na tomto frekventovanom mieste vodiči cúvajú na chodník pomedzi chodcoch. Chýbajúce 4 miesta vynahradí veľké záchytné parkovisko po oboch stranách mosta Lafranconi, ktoré ma dostatočnú kapacitu a je vzdialené pár desiatok metrov. Okrem toho vodiči často parkujú aj na samotnej zastávke tu však stĺpiky isto nie je možné doplniť... V dolnej časti cesty síce momentálne prebieha rekonštrukcia vodovodu, ale po jej dokončení by bolo vhodné dané stĺpiky doplniť.

16. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme správcu komunikácie, ktorý sa spojil s oddelením cestného inžinierstva. Posúdia žiadosť a rozhodnú o časovej realizácii.

Oddelenie komunikácie a marketingu
26. február 2024

Martin Uváček

Už neaktuálne, stĺpiky boli doplnené niekedy okolo roku 2020-2021 a od minulého roka sa aj tak nemôže parkovať na chodníkoch. Poprosím aktualizovať. Fotky máte na googlemaps.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania