Prejazd cez travnik Znievska 16-18

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Dobry den, na Znievskej ul. 16 - 18 dochadza k devastovaniu zelene prejazdom automobilov, a preto by som Vas chcel poziadat o osadenie zabran na zamedzenie prejazdu a tiez aj zamedzenie parkovania na prilahlom chodniku. Dakujem.

02. marec 2016

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

Dobry den riesi sa tato vec a diskutuje aj v nasej skupine 5ty obvod spolu s poslancami...https://www.facebook.com/groups/684876524944075/
17. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Na základe Vášho podnetu bola vykonaná obhliadka za prítomnosti pracovníčky oddelenia životného prostredia aj pracovníčky oddelenia územného rozvoja a dopravy.
Po posúdení danej lokality z hľadiska možnosti výsadby stromov by sme v jesennom období zrealizovali výsadbu drevín a následne by sme zvážili osadenie lavičiek tak, aby sme zamedzili prejazďovaniu cez trávnik na spevnenú plochu nedisciplinovanými vodičmi.


mestská časť BA-Petržalka
04. september 2016

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

Verím že dreviny tu čoskoro pribudnú.
04. september 2016

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

Verím že dreviny tu čoskoro pribudnú.
17. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Problematikou parkovania motorových vozidiel vo dvore na trávniku Znievska 16-18 sa zaoberalo Oddelenie územného rozvoja a dopravy, ako aj Oddelenie životného prostredia Miestneho úradu Mestskej časti Bratislava-Petržalka. V spolupráci s investorom stavby bola zabezpečená náhradná výsadba stromov tak, aby sa zabránilo parkovaniu a prejazďovaniu trávnatých plôch nedisciplinovanými vodičmi. Momentálne je stav predmetnej parcely vyhovujúci (fotodokumentácia).
Kto? Oddelenie životného prostredia MÚ Ba-Petržalka
17. september 2019

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

dakujeme tento podnet mozme uzavriet

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania