Neustále ničenie trávnika

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Danka Paulenova 15. marca 2016

na tomto travnku opakovane parkuju a najnovsie aj jazdia auta, nikoho z kompetentnych to nezaujima, videla som dokonca auta, ktore pracuju pre MU (vyberaci smetnych kosov), ktore tadial jazdili a ked som sa nad tym pozastavila, este mi vynadali do p...

je to hned vedla vchodu Landauova 24

15. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za upozornenie. Pracovníci vyberajúci smetné koše sú zamestnanci externých dodávateľov služieb. Už sa nám stalo, že si skracovali cestu cez trávnik, po upozornení ich zamestnávateľ na vlastné náklady zabezpečil úpravu terénu a opätovné zatrávnenie. Postúpime im aj Váš podnet.

Zabrániť vodičom motorových vozidiel jazdenie cez trávniky a parkovanie na chodníkoch po celej Dúbravke nie je vôbec jednoduché. Neviem prečo si myslíte, že nás to nezaujíma. Postupne tieto situácie riešime, každú treba individuálne posudzovať. Najbližšie budú po schválení príslušnou komisiou na magistráte vyhlásené dve nové pešie zóny, čím zabránime jednak nevhodnému parkovaniu áut na chodníkoch ako aj jazdeniu cez trávniky (napr. chodník poza nejedlého smerom k zdravotnému stredisku)

Rastislav Bagar, prednosta
15. marec 2016

Anonymný užívateľ

a kde napisala, ze si mysli, ze vas to nezaujima?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania