Vrak - Líščie nivy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
fowner 07. marca 2016

Na parkovisku na Líščích nivách 10-12 stojí Peugeot bez STK a EČV.

05. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme Vám za podnet.
Samospráva ani mestská polícia nie sú oprávnené skúmať platnosť technickej či emisnej kontroly. Vozidlá, ktoré nemajú platné tieto kontroly by mali riešiť pri dopravných kontrolách príslušníci štátnej polície, resp. autá, ktoré sú považované za vrak a majú evidenčné číslo (EČV) sú v kompetencii Okresného úradu - odbor pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie, ktorému sú takéto nálezy postúpené na priame vybavenie. Spoločnosť AUTO – AZ, ktorá mala spôsobilosť na odťah vrakov a s ktorou Mestská časť Bratislava – Ružinov spolupracovala, momentálne pre bližšie nešpecifikované interné okolnosti vraky neodťahuje. Mestská časť Bratislava – Ružinov v súčasnej dobe pracuje na
náhradnom riešení v podobe inej spôsobilej spoločnosti, ktorá bude pre MČ vraky odťahovať. Po doriešení uvedeného stavu budú postupne odstraňované staré vozidlá, ktoré spĺňajú podmienky pre odťah. S pozdravom.


kancelária starostu
27. máj 2016

Dusan

Auto bez EČV od Novembra 2015 (Líščie nivy)

Na parkovisku pred cinziakmi (Liscie nivy 8 - 12) stoji od novembra 2015 lahko poskodeny Peugeot 206. Vozidlo je bez evidencnych cisiel.
27. máj 2016

Dusan

Poskodene auto bez EČV (Líšcie nivy)

Poskodeny Peugeot 206 bez evidencnyh cisiel zabera miesto na parkovisku pred bytovkami (Liscie nivy 8 - 12) od novembra 2015.
08. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Na uvedené vozidlo bola Mestskou políciou dňa 4.6.2016 vylepená výzva na odstránenie vozidla majiteľom v lehote do 30 dní. V prípade, že po uplynutí lehoty bude vozidlo na mieste, bude odstránené na určené parkovisko prostredníctvom firmy P+K s.r.o.

S pozdravom

kancelária starostu
08. september 2016

fowner

Tento vrak je už odstránený. Vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania