Poničený trávnik od nákladného auta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Mikuláš Sliacky 04. decembra 2012

V pondelok ráno sa pokúšal vyjsť z parkoviska na ulici Pri kríži v Dúbravke kamión s košickou ŠPZ a nápisom Steel Trans na plachte. Na parkovisku stál celý víkend. Namieril si to cez trávnik a zapadol tam. Privolal si ťažký mechanizmus z DPB, ktorý ho vytiahol. Potom spokojne opustil trávnik.
Zdevastovaný trávnik je za parkoviskom za bytovkami Pri kríži 18 a 20, pred dôchodcovským penziónom.

05. december 2012

pan Andrej

Hnus velebnosti...
05. december 2012

:-D

odvolavam co sem odvolal a prikazuju co sem prikazal
12. december 2012

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, samospráva by v tejto veci rada kontaktovala políciu, avšak podľa ich vyjadrenia k tomu potrebuje identifikovať "odosielateľa z dôvodu ďalšieho šetrenia". V prípade, že súhlasíte, pošlite nám kontakt na vás na adresu [email protected]. Ďakujeme
13. december 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nakoľko jediným známym svedkom poničenia trávnika je obyvateľ ulice Pri kríži, pokúšali sme zistiť jeho údaje, aby sme s ním mohli komunikovať z dôvodu ďalšieho šetrenia políciou. Mestská časť nemôže bez svedka ďalej zisťovať páchateľa.
Obyvatelia ulice Pri kríži sa vyjadrili, že na jar opravia zničenú plochu na vlastné náklady.




Mgr. Skačanová – Oddelenie životného prostredia MČ Bratislava-Dúbravka
20. december 2012

i-bratislava

No tak ja neviem, ale ten kto písal podnet sa vyjadril, že ho odťahovala odťahovka DPB tak ako môže byť jediný známi svedok? Nebodaj DPB si nevedie evidenciu kde koho odťahuje? Plus tu pod komentárom sú zábery z odťahovania a prístomný bol dokonca dispečing DPB takže mestská časť by sa mohla obrátiť aj na DPB a nie len na občana čo písal tento podnet, predsa len viac svedkov = lepšie usvedčenie... http://parkujemakodebil.blogspot.sk/2012/12/tak-tento-debil-to-parkovisko-rozryl.html A dokonca je na nich zachytená aj ŠPZ...
23. máj 2013

Lubo

Značka sa dá veľmi lahko prečítať, chce to len chcieť, nie vyhovárať sa, ako sme zvyknutí od úradníkov v mestskej časti Dúbravka, ktorí si asi nevážia prácu za čo sú platení z daní občanov. Zdôrazňujem páni úradníci, ste platení z daní občanov! Ak by sme boli v demokratickom štáte, tak by ste sa k podnetom občanom chovali inak, lebo inak by ste o svoje teplučké miestečko došli. Takže, ak si kliknete na odkaz http://parkujemakodebil.blogspot.sk/2012/12/tak-tento-debil-to-parkovisko-rozryl.html tak zistíte značku: PO 250 YI.
06. október 2014

Peter

Dobrý deň, ten trávnik už dávno zarástol trávou :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania