Križovatka Jirásková - Pajštúnska

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Peter 07. decembra 2012

Dobry deň, je mozne v blízkej buducnosti dať do poriadku krizovatku na Jiraskovej ulici v Petrzalke?
- tie tzv. rolety su tam uz riadne dlhu dobu a nikto to neriesi, na jednej strane krizovatky to opravili ale druhu stranu ignoruju.
- bezbarierovy chodnik, mozte prosim spravit bezbarierove najazdy na chodnik? prejst tadial s kocikom je umenie, tie obrubniky su tam strasne vysoke.
- o vyblednutych priechodoch sa asi nema zmysel ani vyjadrovat po celej petrzalke, hlavne ze mame v centre cerstvo namalovane chaoticke cyklotrasy...
(len prosim nepiste ze nie su peniaze.....)

Dakujem

Peter

07. december 2012

Juliette

netreba komentovat, 100% suhlas
07. december 2012

Moje Meno

ale ved tie cyklotrasy v centre su uplne super... take slovenske riesenie, nie vytvorit priestor aby boli cyklisti v bezpeci. ale namalovat dake sipocky do priestoru, kde im to aj tak nic nepomoze, lebo cesta ma stale rovnako siroky profil a niesu nijako oddeleny od vozidiel.
08. december 2012

MM

Uplny suhlas, tato krizovatka je total rozbita. V lavom pruhu (prva fotka) sa neda ist rychlejsie ako 30km/h, inak hrozi uprostred krizovatky riziko oplieskania podvozku z toho, aka je tam prepadnuta jama. Vysoke obrubniky a rozbite krajnice, Cista ukrajina!
09. január 2013

Juliette

mam pocit ze po tych kazdodennych zmenach pocasia ta krizovatka vyzera este horsie,,,
24. január 2013

Johny

Ano suhlasim. Hlavne, aby sa uz kompetentny zobudili... Zobudte sa ved to budete opravovat za nase peniaze!!! Platime Vas my ludia tak sa zobudte ovce.
24. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Vaše upozornenie ohľadom stavu križovatky Jirásková-Pajštúnska a chýbajúceho bezbariérového prístupu evidujeme.
Hlavné mesto - oddelenei cestného hospodárstva ako správca miestnych komunikácií I. a II. triedy zabezpečuje údržbu a opravu existujúcich komunikácií a chodníkov. Dobudovanie bezbariérových úprav v predmetnej križovatke je investičná činnosť, ktorá si vyžaduje zvýšené finančné náklady a vypracovanie projektu v zmysle vyhlášky 532/2002. Na základe Vašej sťažnosti je oprava predmetnej križovatky je zaradená do plánu investícií, jej realizácia je však závislá od pridelených finančných prostriedkov.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
30. máj 2013

Peter

pan Mgr. Marek Papajčík ako to vyzera prosim s touto krizovatkou? bezbariovy prechod prechodcov tam velmi chyba, prosim robte s tym nieco
22. december 2013

expert

vyzera, ze usek od jiraskovej smerom k esso pumpe ma novy asfalt... este domalvoat vodorovne znacenie, a na chvilu to bude ok.
10. február 2014

Peter

bezbarierove to nebude nikdy zrejme, hlavne ze vyrubali stromy...
23. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

V týchto dňoch prebiehajú rokovania s dotknutými orgánmi o možnosti regulácie dopravy v priebehu rekonštrukcie. Touto križovatkou prechádza aj množstvo spojov MHD a nie je možné ju celkom uzavrieť.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
06. marec 2015

Andrej

Čiastočne vyriešené, opravený povrch vozovky https://goo.gl/maps/7AyD2.
21. november 2016

Peter

čoskoro vyriesene :)
08. február 2017

Peter

Tak po 4 rokoch hadam vyriesene :)
rolety nikde bezbarierove uprave dokoncene
09. január 2020

Peter

vyriešené
07. október 2021

Peter

uzavreté nie?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania