A opäť to parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Michal 14. marca 2016

Čo dodať, opäť má niekto problém "trafiť" parkovacie miesto... Za takéto parkovanie bežný občan dostane papuču. Samozrejme, výnimky "musia" byť.

14. marec 2016

Ignác gwsssc

Nuz, predpokladam, ze je tam zona vyznacena zonalnymi znackami - "parkovanie povolene len na vyznacenych parkovacych miestach". Je to pravdepodobne jedina znacka, ktora podla interneho vykladu zakona MinV a MsP http://de.scribd.com/doc/204493443/Chodniky-1-5m-Odpoved-MV plati aj na chodniku (resp mimo vozovky). Prave preto zonalne znacky odmieta Magistrat a MC osadzovat - anarchia im vyhovuje.

Tento expert sa netrafil, a preto porusuje nariadenia zony. MC mozno odpise nieco ako "obcianok zavolaj si 159 ked ta to tak moc trapi". Okrem toho expert nici obrubnik a blokuje chodnik. Vsade inde v BA by po nom ani pes nestekol a bolo by to kompletne legalne no (asi) nie tu v zone.
14. marec 2016

Michal

Veď to, zavolať 159 problém nie je, ale kým dorazia k takémuto "prípadu", to už je iné. Pritom MP v tejto časti operuje stále, len ako som spomínal, nie na každého platí meter rovnako...
14. marec 2016

Jana Kolárová

za socializmu platilo, že sme si všetci boli rovní, ale niektorí boli "rovnejší".... prezlečení komunisti nám to implantujú opäť
29. marec 2016

Michal

Nádhera. Čo vlastne miestny úrad vie vyriešiť? Pravdepodobne nič. To bude asi tým zložením značnej časti zamestnancov, ktorí sú pravdepodobne nekompetentní na výkon verejnej funkcie, ktorú v úrade zastávajú, nehovoriac o riadiacich pracovníkoch, ktorých tam človek zastihne iba sporadicky, nakoľko sú podľa vyjadrení podriadených neustále na nejakých poradách. Ja sa však pýtam na akých, keď sa nič nerieši?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania