Ružová dolina-Škandalózne parkovanie pri Miletičke

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 16. apríla 2016

Odkedy tu byvam, tak je na Mileticke (Ruzova dolina) tato parkovacia anarchia. A mesto to nevyriesilo doteraz! To znamena, ze viac ako 20 rokov! Chodia sem nakupovat cudzinci a hanba je slabe slovo. Ked vsak niekto taketo fotografie uverejni na nete, tak mestski pani budu urazeni a budu tvrdit, ze sa to predsa riesi! A Street View to dokumentuje. Je to uz 20-rocny skandal!

07. december 2012

Bratislavčan Nechápavý

A skandalozne "pracuju" mestski policajti: Dvadsat metrov od tohoto tzv. "parkoviska" rozdavaju papuce alebo odtahuju auta.
A ked hraje Slovan, tak su slepi a hluchi. Tam sa parkuje hlava-nehlava!
11. december 2012

Anonymný užívateľ

Možno hľadáme rovnakého "majiteľa". Ja čakám od 13.10., kým sa nájde niekto, kto by mohol opraviť chodník hneď vedľa tohoto parkoviska. Ale pripomína mi to hru na pioniersku šatku. Nikomu to nepatri a nikto to nemôže opraviť.... pritom ide len o pár smiešnych metrov....

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/2248/oprava-chodniku-pri-trhu-mileticova?ref=6hT2UmSQqJ5IgeztEklLAx4GDinRbrs3aXVNPfCw1MjuBpyZv8Fc0WKHo7

VM
06. január 2013

blavak

podobná situácia je na Plynárenskej ul. - samozrejme údajne slepá polícia, ktorej sa to vôbec nechce riešiť
07. január 2013

Viva

Situácia je alarmujúca, že za vyše 20 rokov tu nikto (!) (samospráva, prevádzka trhoviska, vlastníci okolitých administratívnych budov, ...) nevedeli vyriešiť vhodné parkovanie v blízkosti trhoviska. Nemyslím také, kde zaplatíte 2 EUR/hod. Je predsa naivné si myslieť, že ľudia hromadne príjdu nakupovať potraviny na trhovisko a potom to všetko budú ťahať v v MHD domov ...
Tiež dávam do pozornosti, že vlastníci administratívnych budov v blízkom okolí si "svoje" (sú naozaj ich vlastníkmi, alebo si to len od mesta prenajali ? Kto im to prenajal-schvíli ?) parkoviská ohradili a vstup vymedzili len pre seba. Takto parkovacích možností v okolí trhoviska rapídne ubudlo.
Služby tohto mesta celé roky smerujú úplne opačným smerom:
Kto môže, nech radšej utečie preč z tohoto mesta.
08. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Bratislava - Ružinov obdržala Váš podnet, v ktorom ste nás upozornili na "škandalózne parkovanie na Miletičke". Oznamujeme Vám, že mestská časť dlhodobo má záujem doriešiť uvedený problém s Magistrátom hlavného mesta SR Bratislavy, ktorý je vlastníkom uvedeného pozemku. Opakovane sme ho žiadali o zverenie do správy za účelom vybudovania parkoviska, aj v roku 2012 sme im zaslali urgencie.
Vyriešiť tento problém patrí medzi priority mestskej časti na rok 2012, čo sa dostalo aj do materiálov na zasadnutie Mestského zastupiteľstva, preto aj my dúfame, že sa to podarí čo najskôr vyriešiť.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
23. február 2013

JEEPSTER

Uz viem, preco si ludia kupuju auta do terenu. Predsa preto, aby mohli ist nakupovat na Mileticku!
09. november 2013

P. Blaškovič

Magistrát hl. mesta, sú to aj vaše pozemky, tak sa konečne vyjadrite.
16. apríl 2016

Anonymný užívateľ

Parkovisko Miletičova

Chcem sa opytat kompetentnych, ci po niekolkych rokoch necinnosti daju konecne do poriadku tuto parodiu.
11. december 2016

Nacbo Ynmynona

Uplynulo niekolko rokov odkedy bol tento podnet uz viackrat nahlaseny a magistratom stale nerieseny. Uvedomuju si zamestnanci magistratu, ze svojou necinnostou sa spolupodielali na zniceni tejto plochy? Skoda ze tato plocha je tak daleko od zahranicnych delegacii, inak by tam v priebehu tyzdna vyrastol parcik s travnatym kobercom, vsakze? Bud tam vybudujte parkovisko, alebo tam zabrante jazdit autam. A to cim skor.
05. január 2023

Haky

Ružová dolina-cesta-znečistená

Dobrý deň. Zo zadnej strany trhoviska Miletičova "vybudovali" vodiči parkovisko na hline. Pri dažďoch autá vychádzajúce z tohto "parkoviska" nanosia blato a špinu na cestu v Ružovej doline. Je možné tento dlhodobo pretrvávajúci problém riešiť?
05. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet s aktualizáciou bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
05. január 2023

Anonymný užívateľ

Haky, nič s tým nebudú robiť - počkajú na výstavbu projektu ,,Nový Trh" ☹️
28. apríl 2023

Michal Paal

Ružová dolina-Dopravné značenie-iné

Dobrý deň, na ulici Ružová dolina, pri pešom vchode do trhoviska Miletičova, sa nachádza "offroad" parkovisko, ktoré zvykli využívať návštevníci. Nieje nijak označený zákaz parkovania tak na ňom ľudia parkujú stále, avšak pracovníci PAAS tam rozdávajú pokuty. Bolo by férové buď znemožniť prístup na túto plochu alebo inak označit nemožnosť parkovania aby zbytočne ľudia v nevedomosti nespôsobili priestupok voči PAAS politike. Ďakujem
28. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet s aktualizáciou bol opätovne zaslaný samospráve.
S pozdravom,
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
10. október 2023

Anonymný užívateľ

Až tento balvan na vjazde to vyriešil 😃
10. október 2023

Anonymný užívateľ

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania