Zle nastavené semafory - Dúbravka Harmincova pri novom Kauflande

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
miso 18. marca 2016

Auta ktore odbacaju od kauflandu vlavo smerom do dubravky maju zelenu spolu s autami od huscavovej smerom do dubravka a co je najhorsie ze spolu s iducimi autami na zelenu maju zelenu aj chodci . Kazdy den sa stretavam s tym ze auta ignoruju zelenu chodcov . Caka sa asi len na nestastie, kazdy den tam prechadzaju deti ktore doslova utekaju a odskakuju pred autami aj ked maju zelenu.

08. jún 2016

Maria M.

Najnovsie su tam vypnute semafory. V case spicky odbocit do lava, ci uz ku Kauflandu alebo smerom k stadionu, je nadludske usilie.
06. september 2016

Jana

Nefungujúce semafory

Na križovatke Harmincova - Polianky (pri Kauflande) už asi mesiac nefungujú semafory. Pokiaľ boli prázdniny, bola aj menšia premávka a semafory až tak moc nechýbali, ale teraz sa tam vytvárajú zápchy a kolízie, nehovoriac o tom, že z bočnej ulice (Lipského - Húščavova) sa autom vôbec nedá vyjť na hlavnú cestu.
12. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme správcu. Požiadali sme ho o preverenie situácie a nápravu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
13. december 2017

Matúš

Nebezpečná svetelná signalizácia Harmincova x Polianky

Na križovatke Harmincova x Polianky pri Kauflande v Dúbravke je svetelná signalizácia nastavená tak, že semafor púšťa autá v smere Polianky -> Dúbravka (Harmincova, modrá šípka) v momente, kedy chodci cez Harmincovu ešte majú zelenú (zelená šípka).

Dnes ma tam takmer zrazilo auto, na priechod som vkročil na zelenú ale autá už boli v križovatke a nečakali, že tam budem.
13. november 2019

miso

Pre denavnom som bol svedkom ako auto skoro zrazilo zenu s dvama detmi ako idu na zelenu od kauflandu na hamincovu. A to len koli tomu ze tu niekto 3 roky ignoruje poziadavku na prestavenie semaforov. Ak sa stane nejaka nehoda s chodcom na tejto krizovatke, zodpovednost ponesu prislusny nezodpovedny uradnici, od ktorych sa bude vymahat skoda.
18. apríl 2023

Peter

Dobrý deň,
Chcem vás požiadať zladiť semafory v Dúbravke. Niektoré semafory ako napríklad na križovatke Bagarova - Schneidera-Trnavského svietia už pred piatou hodinou rannou. Čo si myslím že je úplne zbytočné.
Ďakujem
24. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania