Rozbitá dlažba na Hanulovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Monika 18. marca 2016

Chcem nahlásiť viaceré rozbité kocky dlažby na chodníku pri Hanulovej 5 ako pozostatok stavbárov, ktorý zatepľovali daný panelák v 2015. Chodník používa veľa ľudí chodiacich aj do domova seniorov, hrozí tu úraz.
Celý chodník od Hanulovej 5 až 11 je pozlátaný a potreboval by kompletne urobiť nový koberec a nie len látať jednotlivé pruhy. Keď to išlo urobiť napr. pri zastávke pri Brestovke - smerom do mesta, aj na iných miestach, snáď by ste mohli investovať aj do tejto dlhodobo zanedbávanej časti Dúbravky.

22. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Aj v minulosti sme opravovali viaceré úseky tohto chodníka, sme si vedomí jeho dôležitosti pre blízky domov seniorov. Urobíme potrebné opravy aj na tomto úseku.

Rastislav Bagar, prednosta
13. máj 2016

Tatiana Okičská

Rady by som zareagovala na podnet. Doposiaľ, skoro dva mesiace od nahlásenia sa s rozbitými a uvoľnenými kockami nič nespravilo. Kde to viazne? Veď počasie prialo pre rekonštrukciu.
Ďalší podnet: Pri rekonštrukcii Hanulova 5 boli vybraté betónové rúrky pre stekanie dažďovej vody a sú pohodené v tráve pri tom dome. Nemohli by sa znova dať na miesto popri chodníku. Keď je silný leják, voda sa zvykne valiť dole kopcom.
26. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dlažbu sme opravili.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania